Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chyby Vodafone TV

Doporučené odpovědi

Odesláno

mám takovej dojem, že vodafone tv úplně nejlíp funguje vypnutá 🤔

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Co se týče programů primy, tak ta blbne snad všude, protože programátoři evidentně nejsou schopni nakódovat požadavky primy. Ale na jiných tv to mají lépe vymyšlené. Např. když chci začít koukat třeba od 40 minuty (kde jsem předtím skončil), tak mě to dovolí normálně najet na požadovaný čas a třeba po minutě to hodí reklamu, ale nemusím koukat hodinu od začátku... Což samozřejmě nikdo neudělá a raději se podívá na jiný program...

• Super
  • Super
  • -
  • -
  • Plzeň
Odesláno

to zablokovaný přeskakování reklam na primě je udělaný snad nejhůř, jak to jenom šlo, no... 🙄 u nejmenovaný modrý i růžový konkurence se dá asi minutu od začátku pořadu přeskočit kamkoliv, takže o těch reklamách skoro ani nevim, resp. nevidim z nich vůbec nic, prostě je přeskočim posunem do předchozího pořadu a zpátky do toho sledovanýho během pár sekund

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Právě pro to přeskakování reklam mám pořád stb, kde si vše z Prim nahrávám a pak při sledování jdou reklamy přeskočit. Zatím. Až to nepůjde ani tam tak zruším stb a s ním i VF TV.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno
před 58 minutami, Slamb napsal:

to zablokovaný přeskakování reklam na primě je udělaný snad nejhůř, jak to jenom šlo, no... 🙄 u nejmenovaný modrý i růžový konkurence se dá asi minutu od začátku pořadu přeskočit kamkoliv, takže o těch reklamách skoro ani nevim, resp. nevidim z nich vůbec nic, prostě je přeskočim posunem do předchozího pořadu a zpátky do toho sledovanýho během pár sekund

@Slamb Tohle zvládají i mnohem menší operátoři úplně v klidu, jen Vodafone ne. Je to nepochopitelný.

@dad18 To je super až na to, že si to člověk musí nahrát - a to u VTV znamená zapnout nahrávání nejpozději do konce pořadu. Což je zase anomálie, všude jinde si člověk může pořad “nahrát” dokud je ve zpětném zhlédnutí dostupný.

Vždycky když na tohle téma něco píšu, tak si říkám jak málo by stačilo, aby VTV byla úplně v klidu použitelná televize. Je to tak asi jen pět věcí, který z toho dělají zbraň hromadného ničení nervů.

• Premium+ Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

no to je vlastně pravda - musí se to nahrávat, to by mi docela vadilo 😮 já nahrávky za poslední roky nepoužil vůbec, vždycky se na všechno zvládnu kouknout do těch 7 dnů od vysílání úplně v klidu 🤔

a ono se u vtv nedá nahrávat, i když je ten pořad dostupnej ještě 7 dnů od vysílání? 😮

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Nahrát pořad co už skončil nejde, tam jde jen to zpětné sledování, ale tam zas nejde přetáčet. Takže si pořady na Primě naprogramuju a pak je sleduju za záznamu. Ale jde ten právě nahrávaný program sledovat přes moje nahrávky a tam to posouvat jde. Teoreticky stačí ten program začít sledovat o 15 minut později než je v tv a při přeskakování reklam skončíš se sledováním ve stejný čas jak to skončí v tv.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

to je neštěstí, to snad ani neni možný... 🤔 nemožnost nahrát si pořad, co je pořád ještě dostupnej ve zpětnym zhlídnutí 🙄 je to horší, než sem si myslel...

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno
před 41 minutami, dad18 napsal:

Nahrát pořad co už skončil nejde, tam jde jen to zpětné sledování, ale tam zas nejde přetáčet. Takže si pořady na Primě naprogramuju a pak je sleduju za záznamu. Ale jde ten právě nahrávaný program sledovat přes moje nahrávky a tam to posouvat jde. Teoreticky stačí ten program začít sledovat o 15 minut později než je v tv a při přeskakování reklam skončíš se sledováním ve stejný čas jak to skončí v tv.

Ale na prima + je i zive a zpetne prehrani mozne🙂

Upraveno uživatelem kautskym

• Premium+, Super DSL
  • Super, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

@kautskym Ale to píšeš o webu Prima+ co nemá s Vodafone nic společného, že. Protože ten program prima+ co je v nabídce VF TV tak přes můj stb to určitě nejde přetáčet ani nahrávat.

A ne každý si platí Prima+ aby tam mohl koukat na Primu a nebyl odkázán na tv poskytovatele.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 1

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague