Odesláno včera v 10:021 den @quadra2030Právě, že v bridgi nelze oficiálně získat IPv6 jinak, než že si člověk dokoupí pevnou IPv4 za 175,- / měsíc. To je ta stupidita. Jinak bych jednoznačně použil svůj vlastní box s OPNsense nebo OpenWRT. - - - - -
Odesláno včera v 17:091 den janmichaelvincentA co je na tom stupidního, platit za pevnou adresu když ji potřebuji. Upraveno včera v 17:091 den uživatelem Jenda055 Premium Super+ ALLinONE Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno včera v 17:331 den @Jenda055 Jenže já nepotřebuji pevnou IPv4. Zajímá mě čistě jenom IPv6 v bridgi. IPv6 adres je prakticky nekonečno, ale Vodafone mi nutí router mode (nebo tu statickou IPv4), aby mi zároveň přidělil /56 blok adres. To je skutečně stupidní.A je sice hezký, že momentálně čirou náhodou funguje trik s Arrisem, ale to je mi k ničemu. - - - - -
Odesláno včera v 17:471 den janmichaelvincentNo já Arris mám, ale přesto bych pevnou adresu nerušil. Je fakt, že ji více méně potřebuji, proto ji dost dlouhou dobu platím, ale abych ji zrušil a Vodafone potom něco upravil a já volal, že ji znovu chci, že jsem to chtěl jen trochu odrbat, tak na to mě neužije.. Vodafone mi sdělil jasné podmínky za kterých dostanu Dual stack a já je akceptuji. Premium Super+ ALLinONE Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno před 23 hodinami23 hod @Jenda055 Však to je fér. Já to zkusil s Compalem a měl jsem smůlu. Že vůbec někomu funguje dual stack s dynamickou veřejnou IPv4 je momentálně opravdu jen nedopatření.Nicméně i tak by bylo za mě žádoucí, aby Vodafone poskytoval jakoukoliv možnost plnohodnotné IPv6 konektivity (když víme, jak dojebali delegaci prefixu a další věci) a nepodmiňoval to pořízením statické IPv4. No... třeba se v budoucnu dočkáme. Upraveno před 23 hodinami 23 hod uživatelem janmichaelvincent - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.