April 2Apr 2 Author Kéž by šla pozice 0 nějak zablokovat 😇 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
April 2Apr 2 SHIT!!! Odebráno zařízení z profilu Vodafone, nová instalace vč. zadání loginu a hesla se stejným trapným výsledkem. Tohle už mě fakt nebaví. Že bych přešel jinam s televizí? Nabídek je spousta a možná i za lepší cenu. V pátek 4.4.2025 dopoledne zavolám, nechi mluvit s žádným robotem, tupým a hloupým robotem. A hlavně to chci vyřešit ! Po 20 letech takové starosti? Stojí mi to vůbec za to?
April 2Apr 2 @sachlj v pondělí vyšla nová verze tvOS 18.4. Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
April 3Apr 3 Author Zaznamenám řešení svého problému pro příští generace: vymazat aplikaci, vypnout / zapnout apple tv, nainstalovat aplikaci a už tam ty 4K kanály jsou. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
April 3Apr 3 jo tohle znám, dělal jsem 18 let IT pracovníka. Restartovat, odhlásit se, přihlásit se, nefunguje? vypnout PC počkat 10 minut a znovu zapnout. Stále nefunguje..hmmm tak nám to doneste..že to nezvládnete, no tak počkejte do příštího týdne teď toho máme dost...a pak se podívat na nastavení v serveru a zapnout... Edited April 3Apr 3 by sachlj
April 3Apr 3 Když ono to však funguje dodnes a vyřeší se tím velká část problémů. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
April 3Apr 3 vyzkouším to, a dokonce odpojím Apple TV na 15 minut z proudu..kabelem...a když ne tak na vodafone zruším TV a přejdu jinam... nervy mám jen jedny...btw..ta trapná reality show by mě zajímala pokud by byla realita ala "Hra na oliheň" klidně jim tam půjdu dělat rozhodčího...
April 3Apr 3 Author @sachlj Nějak to musí jít - aplikaci mám na čtyřech Apple TV různých verzí - všude to chodí, v rámci parametrů služby samozřejmě, tedy srovnatelně s boxem. Od březnové aktualizace nemám k aplikaci pro Apple TV výhrady (kromě toho, že občas je potřeba aplikaci odstřelit, ale to je potřeba i u jiných aplikací, jejichž jméno se zde nesmí vyslovit 😉). No a taky kanál nula, že jo, ale to je jinej příběh a snad to brzo pomine 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
April 3Apr 3 Vyzkouším a uvidímnepomohlo to, vytáhl jsem ze zásuvky, počkal jsem a nainstaloval znovu a to stejné..shit !!!!!!