Odesláno 23. června23. čvn Centrum péče @jumpingjackflash5 Pěkný den, nastavení (Full dual stack) spouštíme postupně, bude to nějakou dobu trvat. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 14 hodinami14 hod V 23. 6. 2026 v 8:57, Ondra - Vodafone napsal:@jumpingjackflash5 Pěkný den, nastavení (Full dual stack) spouštíme postupně, bude to nějakou dobu trvat.Dobrý den, vypadá to, že IPv6/IPv4 v Praze 6 minimálně v nějakém testovacím režimu nyní funguje..... Děkuji, myslím že z hlediska konektivity i pro domácí uživatele je to značný přínos. Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod Lze zažádat o zrušení ipv6 a použivání pouze ipv4? Přestalo mi fungovat více věcí, které běží na serveru. Modem Ultra Hub 7 nepodporuje bridge mode a možnosti jeho nastavení jsou velmi omezené.Díky Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod @shq32 budete rusit IPv6 i na mobilnich datech? Neni lepsi vyresit pricinu (zapnutim IPv6 zpravidla nic "na serveru" fungovat neprestane, pokud server nema IPv6, a pokud ma, ale nefunkcni, je potreba to opravit) nez problem takto jednorazove obchazet? - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod Běží tam, mimo jiné, VPN s přístupem přes doménu 3. řádu... Nejsem si jistý, že jde nastavit i pro ipv6.Hlavně se mi to nechce řešit, Vodafone mě s žádostí o Arris CM3500 poslal někam. Fungovalo to roky a jediné, co se změnilo, je ipv6. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Tak už jsem se IPv6 dočkal i já :D. Premium - Základní Vodafone Station, CA modul Děčín
Odesláno před 7 hodinami7 hod @shq32 měl bys mít k dispozici i veřejnou IPv4, tak si s tím pohraj a neříkej že se ti nechce. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.