Odesláno čtvrtek v 19:48 3 dny už dobrý 😎 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno pátek v 07:24 3 dny To je dobrá zpráva. Já si platím paradoxně pevnou IP kvůli pevnému IPv6 prefixu. - Super+ - - Praha 7
Odesláno pátek v 20:38 2 dny Tak já už taky... :)Plný dual stack, kotel IPv4 adres a /56 IPv6 prefix (myslím, že jich lze vydyndat i víc). Paráda! Ultra+ - - Commscope Arris CM3500 Brno
Odesláno sobota v 11:37 1 den Ten dualstack máte jen bridge módu pomocí vlastního zařízení nebo se to může "samo" nějak objevit i s router modemem ?Mám Vodafone Station s IPV4 adresou (dynamická ale už asi 3 roky beze změny) v router mode.Na webu modemu jsem nic o IPv6 nenašel a Windows mají jen interní IPV6 adresu (fe80:...)Jde to nějak otestovat i v této konfiguraci ?(pár pokusů s IPV6 bych rád zkusil ale za placení statické adresy mi to nestojí) - - - - Praha
Odesláno sobota v 20:37 1 den @tom421 Ne už i v režimu modemu router (192.168.100.1), konkrétně na Compal CH7465 kde jsem to teď testnul na jednom připojení (domácí bez koupené veřejky). Viz. připojená zařízení v DHCP - IPv4 i IPv6. - - - - Praha
Odesláno před 23 hodinami23 hod Dneska jsem si všiml že už mám od konce května také IPv6 full DS, modem mám v režimu router, předtím jsem měl dynamickou IPv4. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 19 hodinami19 hod Zeptám se ještě jednou. Mám Vodafone Ultra Hub 7, veřejnou dynamickou IPv4, která se už dlouho nezměnila, ale IPv6 pořád nikdy nevidím.Za router mám vlastní CUDY MASH a nastaveno DMZ.Chápu správně, že v této konfiguraci IPv6 nikdy nedostanu? Premium - Základní Vodafone Station, CA modul Děčín
Odesláno před 18 hodinami18 hod Ja bych tomu jeste nejaky tyden dal, evidentne aktivace ipv6 probiha postupne ... Optical 250 Mb/s Premium 5G Komfort - -
Odesláno před 16 hodinami16 hod Pochybuju, ze UltraHub podporuje delegaci prefixu. Pokd nepodporuje, tak zadny router za Hubem (ani Cudy, pokud jsem dobre pochopil ten komentar o DMZ a Cudy je v rezimu router) IPv6 skutecne nedostane. Resenim by bylo prepnout Hub do bridge - kdyby VF na tuhle funkcionalitu nekaslal... Upraveno před 16 hodinami 16 hod uživatelem zajdee - - - Compal, 3xCA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.