Odesláno čtvrtek v 19:48 4 dny už dobrý 😎 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno pátek v 07:24 4 dny To je dobrá zpráva. Já si platím paradoxně pevnou IP kvůli pevnému IPv6 prefixu. - Super+ - - Praha 7
Odesláno pátek v 20:38 3 dny Tak já už taky... :)Plný dual stack, kotel IPv4 adres a /56 IPv6 prefix (myslím, že jich lze vydyndat i víc). Paráda! Ultra+ - - Commscope Arris CM3500 Brno
Odesláno sobota v 11:37 2 dny Ten dualstack máte jen bridge módu pomocí vlastního zařízení nebo se to může "samo" nějak objevit i s router modemem ?Mám Vodafone Station s IPV4 adresou (dynamická ale už asi 3 roky beze změny) v router mode.Na webu modemu jsem nic o IPv6 nenašel a Windows mají jen interní IPV6 adresu (fe80:...)Jde to nějak otestovat i v této konfiguraci ?(pár pokusů s IPV6 bych rád zkusil ale za placení statické adresy mi to nestojí) - - - - Praha
Odesláno sobota v 20:37 2 dny @tom421 Ne už i v režimu modemu router (192.168.100.1), konkrétně na Compal CH7465 kde jsem to teď testnul na jednom připojení (domácí bez koupené veřejky). Viz. připojená zařízení v DHCP - IPv4 i IPv6. - - - - Praha
Odesláno neděle v 11:16 2 dny Dneska jsem si všiml že už mám od konce května také IPv6 full DS, modem mám v režimu router, předtím jsem měl dynamickou IPv4. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno neděle v 15:11 1 den Zeptám se ještě jednou. Mám Vodafone Ultra Hub 7, veřejnou dynamickou IPv4, která se už dlouho nezměnila, ale IPv6 pořád nikdy nevidím.Za router mám vlastní CUDY MASH a nastaveno DMZ.Chápu správně, že v této konfiguraci IPv6 nikdy nedostanu? Premium - Základní Vodafone Station, CA modul Děčín
Odesláno neděle v 16:02 1 den Ja bych tomu jeste nejaky tyden dal, evidentne aktivace ipv6 probiha postupne ... Optical 250 Mb/s Premium 5G Komfort - -
Odesláno neděle v 18:28 1 den Pochybuju, ze UltraHub podporuje delegaci prefixu. Pokd nepodporuje, tak zadny router za Hubem (ani Cudy, pokud jsem dobre pochopil ten komentar o DMZ a Cudy je v rezimu router) IPv6 skutecne nedostane. Resenim by bylo prepnout Hub do bridge - kdyby VF na tuhle funkcionalitu nekaslal... Upraveno neděle v 18:29 1 den uživatelem zajdee - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno před 18 hodinami18 hod V lokalitě Praha 6 - Vokovice přidělování IPv6 v modu bridge zatím nenastává, stále jen IpV4 :-( Super - - Compal CH7465 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.