Odesláno 10. listopadu 2024 1 rok @kautskymTolik nestojí. Možná někde v ceníku, ale bylo to něco kolem pětistovky měsíčně, - Super - - Plzeň
Odesláno 10. listopadu 2024 1 rok Je to možné, jen říkám jak je to v ceníku Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 11. listopadu 2024 1 rok Tak už to zase šlape, stačilo zavolat na zákaznickou linku a dle pokynů operátora restartovat VF Station, pak to za pár minut samo naběhlo. - - - - -
Odesláno 6. listopadu6. lis Zdravím,možná dobré zprávy pro dual-stack, anebo mám u sebe (vítanou) chybu, ale cca 2 dny zpět jsem si přes linku nechal vypnout Pevnou IP adresu, a i po X restartech modemu (mám ten "nový převodník") dostávám stále IPv6. Po restartu se změnila podle oka čtyřka, šestka nevím, ale pořád je tam! Že by to Vodafone už konečně nahodil i na bridge na dynamickou? Nevím jak a proč, ale nestěžuji si 😄 Super - - Commscope Arris CM3500 Mladá Boleslav
Odesláno 6. listopadu6. lis @honzaverner V jaké lokalitě (město/čtvrť) to pozorujete? V Praze (Vršovicích) zatím nic, ale možná to bude chtít restart. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 7. listopadu7. lis @zajdee Mladá Boleslav, 17. listopadu - zkusil jsem restartovat ještě dnes, pořád se drží! Upraveno 7. listopadu7. lis uživatelem honzaverner +img Super - - Commscope Arris CM3500 Mladá Boleslav
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.