Odesláno 20. října 2024 1 rok Dneska ráno na mě vyskočila možnost instalovat na Androidu aplikaci pro Techforum. Překvapilo mě uvolnění v neděli. Tak uvidíme jak bude fungovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 20. října 2024 1 rok Co koukám tak v obchod play ale taková appka není vůbec ke stažení 😳 Upraveno 20. října 2024 1 rok uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 20. října 2024 1 rok Ani na stránce Invsion Community nejde nic o aplikaci najít. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 20. října 2024 1 rok Beztak to bude fake appka a nějaký hacker Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 20. října 2024 1 rok Autor Možná je to jen rozšířeni v Chrome, ale vytvořilo mi to novou ikonu na ploše telefonu Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 20. října 2024 1 rok A není to něco podobného, (Chrome nepoužívám), jako třeba v Edge -> Nastavení -> Aplikace -> Instalovat jako aplikaci..? Upraveno 20. října 2024 1 rok uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 20. října 2024 1 rok Je to jenom PWA / Web App manifest, je to v kódu zde: <link rel="manifest" href="https://www.techforum.cz/manifest.webmanifest/"> Nezkoumal jsem, jak je to implementované - ono je takto možné dělat jenom obyčejné wrappery nad stránkou a je to takový bookmark+, ale v důsledku i celkem plnohodnotné aplikace, které umí pracovat i offline - ale zde bych čekal ten první případ. Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.