March 26, 2025Mar 26 Tak mne zase nejde na apple tv vodafone tv vubec. Hlasi mi to chyba zksute to pozdeji. Nevite co s tim prosim? Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Jindrichuv Hradec
March 26, 2025Mar 26 Jaká chyba? Píše to nějaký číslo? Funguje mi to normálně. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
March 26, 2025Mar 26 Také mi na Apple TV funguje Vodsfone TV v poradkub Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
March 28, 2025Mar 28 Co se to děje? Včera zase aktualizace aplikace pro Apple TV - podle popisu žádná změna, nicméně proběhla lokalizace horního řádku s nabídkou. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
March 28, 2025Mar 28 Nakonec se zdá, že Vodafone TV na Apple TV má ještě nejlepší podporu. Přišla jako poslední platforma a pořád nějaké aktualizace 😁 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
March 28, 2025Mar 28 Akorát ten backend je dost k ničemu. Dokud nevyřeší aspoň normální zpětné zhlédnutí (čili aby to fungovalo jako všude jinde), tak to pořád bude drbání levou rukou za pravým uchem. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6