MSwamp Posted August 18 Share Posted August 18 Ok, ale zase jsme u toho. Návratnost nějakých 50 měsíců tj. Přes 4 roky. No nevím jak moc se to vyplatí. 4 Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted August 18 Share Posted August 18 Nevyplatí. Není tam ani žádný support za tu cenu. A přesně tady jde vidět, že lze si nechat lehce modem za nový/lepší s žádnou či se změnou pronájmu, která je malá. Když si uděláme příklad, že bych ten modem, co jsem si koupil po 2 letech prodal za půlku (tím by se srovnal pronájem) a koupil si nový, který by byl nejspíše dražší... 3 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmalecek Posted August 18 Share Posted August 18 @kautskymnebo si počkám, až Vodafone začne někdy podporovat Bonding na VDSL a přejdu zpět na VDSL, kde jsou větší slevy, můžu mít modem svůj (respektive router, když místo modemu použiju terminátor) a rychlosti kolem 200Mbit+ jsou pro mě dostačující 😁 1 Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted August 18 Share Posted August 18 (edited) rozumím tomu, ale na VDSL větší slevy nejsou pak naopak, protože se jedná o pronajmutou síť Edited August 18 by kautskym 2 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmalecek Posted August 18 Share Posted August 18 @kautskymjá mám smlouvu pro podnikatele, platím výrazně přes deset tisíc měsíčně, slevy mám slušné, ale nejvíce teď Vodafone nabízí 100Mbit po VDSL za podobnou částku, jako teď platím za 800Mbit/s. S tím rozdílem, že by odpadla platba za modem. Čili počítám, že až bude možná rychlost 250Mbit, tak bych se třeba dostal stále na lepší částku. Ale asi to teď nebudu řešit, spíše čekám, až proběhne upgrade sítě a zvednou upload na 100Mbit/s. Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted August 18 Share Posted August 18 Tak to pak chapu pokud máte smlouvu na IČO 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts