pmalecek Posted August 4 Share Posted August 4 před 3 hodinami, kraftwerk007 napsal: No vidíš, mě by Mňau ani nenapadlo zapnout...tuto stanici beru jako maximální odpad. No pardon? Jako milovník koček se u toho dost často zasměju. Na tu mi nesahej! Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraftwerk007 Posted August 4 Share Posted August 4 Není na netu podobných videí dost? A ještě kvůli tomu živit TV kanál? 1 Quote Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
r2d2 Posted August 4 Share Posted August 4 To můžete říct o jakémkoliv lineárním TV kanálu - není na netu dost podobných videí / filmů / seriálů na jakékoliv video či streamovací službě? Ale jako jasně. Ale jak říkám - jako screen saver bych si to klidně občas i zapnul, kdyby to bylo v rozumné kvalitě 🙂 Quote Premium - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_6428 Posted August 4 Author Share Posted August 4 před 40 minutami, r2d2 napsal: @Jack_6428To chápu. Já mam např. občas slabost pro Červeného Trpaslíka - ten český dabing mě prostě z nějakého důvodu baví. Vysílá to Paramount, ale dá se na to koukat opravdu jenom na mobilu, protože je to SD kanál... 😞 Zrovna u toho Trpaslíka ale nepouživaj nejkvalitnější zdroj u těch starších SD řad. Takže i když je v kabelu program v HD... není to ono. Naštěstí většina obsahu tam ale je obrazově vpohodě. A je fajn, že třeba Cool se snaží i starší věci v HD mít. před 19 minutami, kraftwerk007 napsal: Není na netu podobných videí dost? A ještě kvůli tomu živit TV kanál? Zajímavé je, že třeba MTV si na tomto formátu vybudovalo program poslední roky kdy nedávají nic jiného skoro než Ridiculousness což je právě o videích z internetu 😄 Quote Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted August 4 Share Posted August 4 AMC tuším v HD je. 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_6428 Posted August 4 Author Share Posted August 4 Jj, to jo, myslel jsem skupinu AMC provozující některé z těch stanic :) Sorry pokud jsem zmátl 😉 1 Quote Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmalecek Posted August 4 Share Posted August 4 (edited) před 5 hodinami, kraftwerk007 napsal: Není na netu podobných videí dost? A ještě kvůli tomu živit TV kanál? To můžeme říct třeba i o stupidním sledování sportu 😊 … bohužel u velké části populace, která by se tomu sportu měla věnovat aktivně a ne jen u televize s ústy plnými rad, mouder a velkých gest. Edited August 4 by pmalecek Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted August 5 Share Posted August 5 5 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standa Posted August 5 Share Posted August 5 před 14 hodinami, r2d2 napsal: @Jack_6428To chápu. Já mam např. občas slabost pro Červeného Trpaslíka - ten český dabing mě prostě z nějakého důvodu baví. Vysílá to Paramount, ale dá se na to koukat opravdu jenom na mobilu, protože je to SD kanál... 😞 Paramount zrovna v HD vysílá, pokud na něj koukáte v DVBC nebo app Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet modem, VTV box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraftwerk007 Posted August 5 Share Posted August 5 před 19 hodinami, pmalecek napsal: To můžeme říct třeba i o stupidním sledování sportu 😊 … bohužel u velké části populace, která by se tomu sportu měla věnovat aktivně a ne jen u televize s ústy plnými rad, mouder a velkých gest. Aha. Ty asi aktivně jezdíš na každý závod MS třeba motorek po světě. To máš tedy štěstí... Nebo jak chceš ten stupidní sport sledovat? 1 Quote Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts