Odesláno před 6 hodinami6 hod Netuším, co máš za telefon.Já Samsung. Otevřu si protokol hovorů, nahoře je filtr na např. Příchozí.A vidím historii cca 2 roky zpět - mám listování až do 2024, kdy jsem telefon zřejmě pořídil a proběhl jeden z prvních hovorů.Už tam k dokonalosti chybí jen exportMožná tam je, ale nevidím to. Upraveno před 6 hodinami 6 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Zákazníkům se nikdy nedával podrobný výpis příchozích hovorů. Pouze odchozích, pokud měl tuto službu sjednanou.Historii příchozích hovorů si může vyžádat například Policie, ale jen 180 dní zpětně v rámci databáze provozních a lokalizačních údajů. Včetně datových spojení a příchozích a odchozích sms- jen informace odkud a komu, případně od koho. Text sms zjistit zpětně nijak nelze. Po doručení se automaticky trvale maže. Zjistit text sms umí jen jedna televizní Soudkyně. Ale v realitě to nelze. Upraveno před 1 hodinou 1 hod uživatelem Ivo2003 Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.