Odesláno 31. března31. břez před 18 minutami, Kája napsal:normálně mají na webu bezplatnou infolinkuDíky 😊 V 24. 3. 2026 v 13:21, Kája napsal:měl jsem to samé....a po několika měsících jsem to vzdal a přešel k O2....tam to tedy nakonec také bylo bez bondingu...ale volal jsem na Cetin a kupodivu se to povedlo dodělat.Za mě asi největší problém je u obchodníků, kteří netuší co prodávají (podle mě netuší co bonding je a do telefonu vám potvrdí cokoli, aby prodali)...bohužel.Když jsem přecházela od O2, Vodafone bonding neuměl vypnout a teď, když ho má, tak ho pro zmebV 24. 3. 2026 v 13:21, Kája napsal:měl jsem to samé....a po několika měsících jsem to vzdal a přešel k O2....tam to tedy nakonec také bylo bez bondingu...ale volal jsem na Cetin a kupodivu se to povedlo dodělat.Za mě asi největší problém je u obchodníků, kteří netuší co prodávají (podle mě netuší co bonding je a do telefonu vám potvrdí cokoli, aby prodali)...bohužel.Když jsem přecházela od O2 minulý rok v říjnu, tak neuměl Vodafone zařídit odpojení bondingu, týden si nás přehazovali jako horký brambor, teď pro změnu neumí dát správnou objednávku na zapojení. Smutné. Start+, DSL 100 - - - Kolín
Odesláno 13. července13. čvc Bohužel, tento problém u Vodafone stále trvá. Nejdříve klienta převedou na dražší tarif pod záminkou, že u toho stávajícího to nejde a pak zadají požadavek na Cetin bez bondingu a technik Cetinu se pak nestačí divit, proč to v požadavku nezaškrtli, když bez bondingu to požadovanou rychlostí nepojede ani náhodou. DSL 250 sLimitem S - - Bystřice pod Host.
Odesláno 20. července20. čvc jestli se někde něco zaškrtává, tak na to nejspíš určitě někdo zapomněl 🙄 přitom taková volba by měla bejt v systému ve výchozím stavu zaškrtnutá právě proto, aby se na to nezapomínalo 😐 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 20. července20. čvc Já si myslím, že nikdo nic nezaškrtává, že si to Cetin řídí sám 😉 Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno 21. července21. čvc @Marek-26 Právě že Cetin se řídí tím, co po něm Vodafone nebo jiný ISP požaduje, prostě klasický obchodní vztah. Vodafone toto zjevně neumí a jak jsem měl již několikrát možnost se při hovoru s různými lidmi na infolince Vodafonu přesvědčit, toto téma je pro ně neznámé. Proto je to dnes již měsíc od chvíle, kdy jsem o bonding požádal a stále nic. Naštěstí už to mám rozjednané u dalších poskytovatelů, takže při nejhorším zvednu kotvy a odejdu jinam. DSL 250 sLimitem S - - Bystřice pod Host.
Odesláno 22. července22. čvc Centrum péče @Radek01 Pěkný den, znamená to, že k vám přijel technik ohledně změny rychlosti? Posouzení možnosti zapojení bondingu probíhá přímo na místě. Technik podle konkrétních podmínek ověří dostupnost řešení a následně zvolí vhodný postup. Napište nám prosím přes https://tam.je/dotaz, ať můžeme zjistit, o co konkrétně se jednalo. Veronika Premium BezLimitu XL ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.