Standa Posted July 11 Share Posted July 11 A proč nejdete Pilsfree, ty snad dávají symetrické připojení 1 Quote Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmalecek Posted July 11 Share Posted July 11 Mám 1/1Gbit od České sítě, Vodafone mám jen jako zálohu, ale i u ní potřebuji hlavně upload 🙂 Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted July 12 Share Posted July 12 @pmalecekNež se modlit k Vodafonu jestli zvedne upload bych si snad raději připlatil tu tisícovku na SLA 99,9 % (https://www.ceskasit.cz/internet-pro-firmy-ekonomy_2/) . Quote - - Základní - Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmalecek Posted July 12 Share Posted July 12 (edited) @gggjá mám ten gigabit doma zadarmo (benefit), jsem v podstatě na páteři. Vodafone mám jen jako zálohu (2.). @Marek-26tak přesně, jak jsme očekávali. Citovat Dobrý den, pane Malečku, velmi mě to mrzí, ale zrychlení uploadu nelze nastavit. Naceněnou službu ode mě máte, tak jen co to bude možné, lze rovnou nastavit. Nyní jsme se o to pokoušeli, ale i po konzultaci s techniky to na Vašich obou adresách není možné. Snad brzy dojde k upgradu… Čili aktuálně 60Mbit je skutečně maximum. Edited July 12 by pmalecek Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted July 12 Share Posted July 12 I kdyby ti na modemu povolili třeba 100 Mb, tak by ses kvůli zatím malé kapacitě sítě ve tvé lokalitě stejně někam nad 70 Mb nedostal. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmalecek Posted July 12 Share Posted July 12 Jojo, to jsem pochopil. Ozvou se mi po upgrade sítě. 🙂 tak uvidíme, co pak bude možný. Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted July 12 Share Posted July 12 Pak bude možných 100Mbps 🙂 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted July 12 Share Posted July 12 No ale stejně mi těch 100Mbps přijde nějak málo, na to o kolik procent se po modernizaci rozšíří frekvenční pásmo v upstreamu 🤔 4 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted July 12 Share Posted July 12 sice se mě to vlastně vůbec netýká, ale takovejch modernizací, takovejch výpadků, takový práce, takovejch peněz... kvůli zaokrouhlení uploadu ze 60 na 100 🤐 to pak bude stejný utrpení znova, až se bude zrychlovat třeba na 150? 😐 to by snad bylo skutečně jednodušší ty rozvody prostě postupně měnit 🤔 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krevety Posted July 12 Share Posted July 12 Skoro to vypadá, že nechtějí dělat dvě kategorie tarifů. Před upgradem s uploadem 60Mbit/s a po upgradu, kdy by mohli s klidem nabízet třeba 250Mbit/s. To už by leckoho nepotěšilo to tempo, kterým to probíhá 😅 Quote Kabel 300 Mb/s - - TC7200 Ostrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts