Krevety Posted July 9 Share Posted July 9 Tady bude rozdíl ve znaménku. Vy máte + tudíž až moc dobrý, což asi ničemu nevadí 😉 Quote Kabel 300 Mb/s - - TC7200 Ostrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standa Posted July 9 Share Posted July 9 No podle toho, jaké kanály přijímáte, se spíše jedná o DOCIS 3.0 1 Quote Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted July 9 Share Posted July 9 @Michal Holičmáš modem Compal CH7465, ten DOCSIS 3.1 neumí, proto ani kanály z tohoto rozsahu nevidíš, signál který jsi naměřil rozhodně není slabý, naopak je velmi silný, +15 dBmV je na horní hranici použitelnosti, kdyby to lezlo ještě nahoru, tak už to může být i na škodu, jinak běžné hodnoty jsou okolo 0 dBmV (60 dBuV) a signál by měl držet mezi -15 až +15 dBmV. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Holič Posted July 9 Share Posted July 9 "Slabý" asi nebol dobrý termín, myslel som mimo špecifikácie. Je možné, že +15 dBmV mám pretože ISP posiela silný signál, pravdepodobne z dôvodu že coax kábel zdieľa veľa ľudí? Tak snáď vedia čo robia, podľa špecifikácie to nie je ideál. Mňa zaujíma hlavne či to teda mám reportovať alebo nie. Quote Super - - Compal CH7465 Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted July 9 Share Posted July 9 Pokud rychlost internetu nezlobí, tak není co reportovat, všechny hodnoty jsou tam v normě. 1 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulva Posted July 9 Share Posted July 9 V 29. 6. 2024 v 20:18, hanes03 napsal: Po modernizaci se objevil druhý OFDM kanál na Down a dva nové OFDMA kanály na Up. Zajímavé je , že na mojí adrese se již nenabízí vyšší tarif jak 250/25. Jak dlouho po modernizaci se ti něco objevilo? U mě "modernizace" před týdnem, ale furt jen jeden OFDM pro download a nic pro upload 😞 Čekal jsem posun na 1000/100 a nic Quote Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted July 9 Share Posted July 9 Já mám po modernizaci cca 6-8 měsíců a taky stále nemám upload 100 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanes03 Posted July 10 Share Posted July 10 před 7 hodinami, Vulva napsal: Jak dlouho po modernizaci se ti něco objevilo? U mě "modernizace" před týdnem, ale furt jen jeden OFDM pro download a nic pro upload 😞 Čekal jsem posun na 1000/100 a nic Nevím přesné datum. Po modernizací taktéž žádný OFDM pro upload. Nedíval jsem se každý den, ale minimálně dva až tři týdny nic pak jsem to vzdal, a tak po měsíci co jsem se díval naposledy už tam byly dva. Každopádně už konečně opět Vodafone nabízí na mé adrese 1000/60, ale upload 100 nikoliv. Quote Super Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmalecek Posted July 10 Share Posted July 10 (edited) Tak můj stav je současný (tarif 800/60Mbit/s). Čili ještě DOCSIS 3.0? Sorry za ty hodnoty v tabulce, přehlédl jsem přeformátování hodnot :)) Edited July 10 by pmalecek 1 Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted July 10 Share Posted July 10 Krásný signál tam máš, mě osobně ty screenshoty vyhovují víc než když to sem někdo hodí v textu. A DOCSIS 3.1 ti tam samozřejmě běží, to je ten kanál s OFDM modulací, ale ti co mají upgradovanou síť mají na downstreamu tyto kanály dva a dva kanály v OFDM na upstreamu, což ty tam zatím nemáš. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts