Jump to content

Featured Replies

Výborný nápad, díky. Přes portál se to částečně podařilo. VF hlásí že je to OK. Telefon hlásí že je to OK ale AW ani ťuk. 

@novakhonzato jsem rád, dejte vědět až to naběhne úplně 🙂

• Premium+, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Asi zkusím zítra prodejnu. Už jsem fakt bezradnej. 

tak zkusit ještě tu simku dítěte do mobilu 🙂

ještě vím, že mi pomohlo vypnout a zapnout o zadáná přes iED telefon a hodinky

jsem si ten postup přes eID napsal, po žádosti o e sim přes eID až přišla SMS, že je e sim připravena, jsem se znovu přihlásil do onenumber portálu a začala se stahovat do hodinek a byli funkční

• Premium+, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Care Centre

Hezké odpoledne, Apple Watch v naší síti fungují pouze přes službu OneNumber. Nahrání běžného telefonního čísla, byť by šlo o eSIM, není podporováno. Píšeme to také na našem webu: https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-potize/

Citovat

Do Apple Watch jsem si nahrál eSIM s běžným telefonním číslem, ale nefunguje mi, proč?

Apple Watch se k LTE síti připojí pouze se službou OneNumber, kdy máte stejné telefonní číslo v hodinkách i ve svém iPhonu. Pokud do hodinek nahrajete eSIM s běžným samostatným telefonním číslem, nebudete mít signál a služby nebudou funkční.

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
  • 9 months later...

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli se Vám podařilo hodinky s vlastni (pro ditě)  esim kartou rozchodit? 

• -
  • -
  • -
  • -
  • Česká republika