December 26, 20232 yr Výborný nápad, díky. Přes portál se to částečně podařilo. VF hlásí že je to OK. Telefon hlásí že je to OK ale AW ani ťuk.
December 26, 20232 yr @novakhonzato jsem rád, dejte vědět až to naběhne úplně 🙂 Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
December 26, 20232 yr tak zkusit ještě tu simku dítěte do mobilu 🙂 ještě vím, že mi pomohlo vypnout a zapnout o zadáná přes iED telefon a hodinky jsem si ten postup přes eID napsal, po žádosti o e sim přes eID až přišla SMS, že je e sim připravena, jsem se znovu přihlásil do onenumber portálu a začala se stahovat do hodinek a byli funkční Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
December 28, 20232 yr Care Centre Hezké odpoledne, Apple Watch v naší síti fungují pouze přes službu OneNumber. Nahrání běžného telefonního čísla, byť by šlo o eSIM, není podporováno. Píšeme to také na našem webu: https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-potize/ Citovat Do Apple Watch jsem si nahrál eSIM s běžným telefonním číslem, ale nefunguje mi, proč? Apple Watch se k LTE síti připojí pouze se službou OneNumber, kdy máte stejné telefonní číslo v hodinkách i ve svém iPhonu. Pokud do hodinek nahrajete eSIM s běžným samostatným telefonním číslem, nebudete mít signál a služby nebudou funkční. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
October 19, 20241 yr Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli se Vám podařilo hodinky s vlastni (pro ditě) esim kartou rozchodit?
September 24, 2025Sep 24 Solution Dobrý den, mám OneNumber s neomezeným tarifem pro dítě i tak mi nejde přidat tarif s Apple Watch pro děti při nastavení. Nějaká rada? Edited September 24, 2025Sep 24 by Skalf Přidání přílohy Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 5 Praha 12
September 24, 2025Sep 24 Telefonní číslo dítěte a hodinky musí být spárované s jedním tel Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
September 24, 2025Sep 24 eSIM dítěte jsem měl ve svém telefonu tak jako hodinky, které jsem nastavoval pro člena rodiny (na svém telefonu), stále nefunguje, na OneNumber portálu jsem nechal zaslat eSIM přes EID, na portálu se jeví jako aktivní na zařízení, ale v hodinkách nejsou, už si fakt nevím rady Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 5 Praha 12
September 24, 2025Sep 24 V ČR nelze nastavovat hodinky ⌚️ pro člena rodiny jako Family member U žádného operátora https://support.apple.com/cs-cz/109036 Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves