July 27Jul 27 "V ČR nelze nastavovat hodinky ⌚️ pro člena rodiny jako Family member"Stále to nefunguje, neví někdo proč to Vodafone nepodporuje? Z mého laického pohledu je to prkotina, kterou by zprovoznit mohli.Mně bylo na Vodafonu řečeno, že to takto fungovat bude, ale bohužel. Jediný řešení je koupit starej iPhone a spárovat to s ním, protože když to spáruju přes svůj jako "moje zařízení", tak na hodinky lítaj moje data. Bez kabelu Naplno 5G Elite Základní Zyxel VMG8623 Všude
July 27Jul 27 @kidal777 Apple Watch a chytré telefony s iOS:Chytré hodinky musí podporovat eSIM.V primárním zařízení (Apple iPhone) je vložena SIM karta Vodafone CZ.Apple Watch lze spárovat pouze s iOS.Je potřeba minimálně model iPhone XR nebo novější a iOS ve verzi 17.1 nebo novější. Pro hodinky pak watchOS ve verzi 10.1 a vyšší.Doporučujeme zakoupit Apple Watch výhodně přímo u Vodafonu. Službu OneNumber a Vodafone eSIM lze aktivovat i na Apple Watch řady 4 a vyšší zakoupených u jiného prodejce. Předem si však ověřte u prodejce, že jsou dotyčné Apple Watch určeny pro distribuci v zemích EU. V opačném případě nemůžeme garantovat funkčnost služby.Family member nemá nikdo z operátorů v ČR Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves