Odesláno 1. září 2023 1 rok Před cca 4 měsíci začal Vodafone obtěžovat nevyžádanými, zcela irelevantními, nesmyslnými, opakovaně mnou odmítnutými, mými opakovanými stížnostmi zakázanými e-maily a SMS na všechna má tlf. čísla, e-maily a SMS oznamujícími, že člověk zaplatil fakturu. Na mé opakované žádosti a stížnosti pracovníci Vodafonu odpovídají pouze dokola "je to tak nastavené, nejde to změnit". Proto byla na subjekt Vodafone podána úřední stížnost na O P A K O V A N É obtěžování subjektem Vodafone, stížnost ze dne 230712 11:27 (ÚOOÚ přijato 230712 11:27:32, identifikátor UOOUX00G7Y7F), k č. j. UOOU-03110/23-5 a sp. zn. UOOU-04604/22. Každý další opakovaný obtěžující e-mail a každou další opakovanou obtěžující SMS přeposílám ÚOOÚ k podané stížnosti jako důkazy. Všem shodně obtěžovaným doporučuji podat na Vodafone stížnost k ÚOOÚ. Věřím, že ÚOOÚ zjedná ve věci nápravu a Vodafone dostane pořádně mastnou pokutu za opakované obtěžování naprosto nesmyslnými sděleními.
Odesláno 1. září 2023 1 rok Článek 11 zákona o elektronických komunikacích (č. 127/2005 Sb.) stanoví, že poskytovatel veřejně dostupných elektronických komunikačních služeb (tj. např. telefonní operátor) je povinen zajistit zákazníkovi přístup k informacím o stavu jeho účtu. Tyto informace musí být zákazníkovi poskytovány v souladu s pravidly stanovenými poskytovatelem. Věřím, že tyto a další aspekty jste vzal v potaz před sepisováním stížnosti. Ale dle mě by pak bylo třeba tlačit na změnu zákona o elektronických komunikacích. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 1. září 2023 1 rok To se řeší už dlouho, třeba tady Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. září 2023 1 rok Vypnout si notifikace pro daný kontakt v aplikaci Zprávy na mobilu. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 1. září 2023 1 rok To už nepřijde ale nikdy nic. Mně by stačilo, kdyby nechodilo takové množství SMS a e-mailů ohledně faktur. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. září 2023 1 rok Při vypnutí notifikací chodí zprávy dále, jen se nijak neoznamují. Akorát se oznámí tak, že v přehledu konverzací jsou tučně zvýrazněné. Dokonce snad nejsou ani nahoře, takže nijak to neruší. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 1. září 2023 1 rok Ano, koukám do telefonu Samsung. SMS chodí od odesílatele VODAFONE a tam mám možnost Podrobnosti / Oznámení nastavit např. Tichý. Nevím, co na toto nastavení např. chytré hodinky, jestli upozorní na jakoukoliv SMS, nebo reflektují to nastavení např. u konkrétního odesílatele na Tichý. A na e-mailu si asi nastavit nějaké pravidlo a to od vyuctovani@vodafone.cz a vyuctovanidoemailu@vodafone.cz Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. září 2023 1 rok před 10 hodinami, Marek-26 napsal: Článek 11 zákona o elektronických komunikacích (č. 127/2005 Sb.) stanoví, že poskytovatel veřejně dostupných elektronických komunikačních služeb (tj. např. telefonní operátor) je povinen zajistit zákazníkovi přístup k informacím o stavu jeho účtu. Tyto informace musí být zákazníkovi poskytovány v souladu s pravidly stanovenými poskytovatelem. Věřím, že tyto a další aspekty jste vzal v potaz před sepisováním stížnosti. Ale dle mě by pak bylo třeba tlačit na změnu zákona o elektronických komunikacích. Větší hloupost snad ani nešla napsat pane administrátore Marku. A kdyby to nebyla hloupost, bylo by to doznání Vodafonu k porušování zákona do 04/2023... A že jsem tak smělý pane administrátore Marku, kde že se v z. č. 127/2005 Sb. nachází onen "ČLÁNEK"? Já jsem přesvědčen, že ÚOOÚ subjektu Vodafone ve věci opakovaného obtěžování důkladně vysvětlí ustanovení Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, dále ustanovení z. č. 110/2019 Sb. a z. č. 480/2004 Sb.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.