Odesláno 1. listopadu 2017 7 let Zkusim znovu, dal jsem preladit vcera komplet DVB-C (vse smazano a znovu vyhledano).. - - - CA modul OVA
Odesláno 1. listopadu 2017 7 let Tak ani preladeni jenom toho jednoho muxu, ani kompletni vypnuti/zapnuti TV. Nepomohlo ani snizeni kvality signalu v menu TV, setrvaly stav. Jen a pouze ten Euronews HD. Zvuk jde, EPG jde, signal plny. - - - CA modul OVA
Odesláno 1. listopadu 2017 7 let Tak u mne bohužel nové kanály na frekvenci 626 neběží. Zkoušel jsem všechno možné, ale frekvence 626 je stále "mrtvá". Basic Super Základní, Cinema, Family Vodafone TV app, CA modul, Compal CH7465 Plzeň Doubravka
Odesláno 1. listopadu 2017 7 let Ještě by to chtělo napsat lokalitu, mě to v Praze funguje - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 1. listopadu 2017 7 let 31 minutes ago, technik napsal: Ještě by to chtělo napsat lokalitu, mě to v Praze funguje Plzeň - Doubravka Basic Super Základní, Cinema, Family Vodafone TV app, CA modul, Compal CH7465 Plzeň Doubravka
Odesláno 1. listopadu 2017 7 let Také hlásím také nefunkční Euronews HD, stejný problém jako u uživatele cvancara, tzn. jde pouze zvuk a po chvíli naskočí na obrazovce hláška program šifrován. Vypadá to na problém s TV Panasonic. Mám Panasonic TX-P42UT50E. Model z roku 2012 Upraveno 1. listopadu 2017 7 let uživatelem psendahans
Odesláno 1. listopadu 2017 7 let Mám horkou novinku, kterou můžu říct Na ohlasy klientů zařadíme od 14.11. program WAR Svět válek do Horizon Go.
Odesláno 1. listopadu 2017 7 let před 1 hodinou, Pavel76 napsal: Plzeň - Doubravka Zkuste nyní naladit - - Jiná služba nic UPC
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.