Odesláno pondělí v 07:47 2 dny V 2. 9. 2025 v 16:48, dad18 napsal:@sodekcz No počkej, kliknul sis na ten druhý odkaz co dával Tech.? To ti přijde jako normální dát 350kč za kousek plastu, kdyt to vyřeší dva delší šrouby protože se to opře o tu trubku co je dole? Jo, ahááá proto tam je, no to je geniální... 😀Bez distanční trubičky nebo celého fixního udělátka tvoje metoda "opření jen se šrouby" moc dobře nefunguje. Nebo zkrátka není úplně vhodná, potom modem moc giglá (vyzkoušeno s i bez a modem už nemám). 350 za kus příchytky nechci komentovat. Sám bych to za to nedal. Ale může si najít své kupce. Ne každý je technicky a manuálně zdatný, ne každý má kamaráda s 3D tiskárnou, jsou lidi, co to sami nenamontují i když si to koupí atd... A zase je třeba hezké dát někomu vydělat, on ti to příště může oplatit jiným kšeftem. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno pondělí v 07:55 2 dny @sodekcz O víkendu jsem to montoval. V krabici jsou přece dvě distanční trubičky které jsou navléknuté na šroubech a pak je tam ta chromová noha takže je to opřené o tři body tak se přece nemá jak viklat. Jediné co jsem udělal navíc je, že jsem mezi ty černé trubičky a zeď dal jestě podložky, aby byla větší plocha na opření. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno pondělí v 08:51 2 dny Když jsem měl tenhle modem, žádné distančky k němu nebyly ... Jen ta překážející pevná trubka. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno pondělí v 09:09 2 dny @sodekcz Tak je tam začali dávat později. Dvě trubičky navlékneš na delší šrouby a pak opřeš i o tu trubku. ilustrační obrázek z netu.. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno pondělí v 09:09 2 dny Tak jsem reagoval spíš na řešení dlouhé šrouby (bez distančky, samozřejmě).Postup je jasný, nepotřebuji to dál rozpitvávat. Upraveno pondělí v 09:10 2 dny uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno pondělí v 09:19 2 dny Ty ne, ale třeba to pomůže někomu jinému, ty už ten modem přece nemáš, ale ostatní by s tím mohli mít problém jak to přidělat na zeď když ho nechtějí mít na zemi.😉 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno pondělí v 10:27 2 dny Tak jestli ta cena držáků někoho triggeruje, tak doporučuji se nikdy nedívat například na ceny oficiálních držáků na TV ci soundbary; mohlo by se udělat nevolno 🤣 Premium - - - -
Odesláno pondělí v 17:25 1 den Vodafone Station není určen na zeď ale volně postavený vedle stolu nebo vedle gauče pod zásuvku a ne na zeď. Od toho se to jmenuje Station. Stejně jako Vodafone GigaCube. Je to přenosný modem,který má stát na skříni,na regále,na parapetu u okna a ne někde zastrčený. Tak,že přestaňte řešit montáž na zeď. Tak,že šup s ním pod stůl s nožičkama kde má volný prostor kolem modemu. Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk
Odesláno pondělí v 17:46 1 den Asi záleží v jakém režimu jede, pokud v bridge, tak je to úplně jedno kde bude umístěný, ale pokud v router režimu, tak určitě nemá co dělat ani pod stolem, pokud chce mít uživatel dobrý dosah wi-fi signálu a nebude to řešit pomocí wi-fi AP. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pondělí v 19:00 1 den @PaegasRobin777 Ty ho doma asi nemáš, že? Je přímo dělaný proto aby se přidělal na zeď a neválel se po zemi kde do něj kopneš. Díky té "noze" a těm dlouhým šroubům i když je jakoby na zdi tak má okolo sebe dost místa na větrání. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.