MSwamp Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Ahoj. Ve své staré plazmové TV Panasonic používám zakoupený CI modul od fa Lica, na faktuře je uvedeno toto: SMiT Conax chipset pairing CAM. Jde o zařízení z roku 2011. Bude mi modul fungovat v aktuální LG OLED TV? nebo je nutné vzít do pronájmu aktuální model CI modulu? TV ještě nemám, takže nemohu ověřit v praxi, jde mi jen na co se připravit. Díky Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraftwerk007 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Měl by fungovat. Mám také jeden od Lica v nové Sony Oled. Quote Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Fungovat by mel. Mam v novych TV dva stare LICA moduly, starsi, nez ten Vas a funguji normalne. Navic snad tyto stare moduly maji vyhodu, ze nejsou "+". Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallibob Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Jen jediná věc co mě osobně otravuje, že na nové TV se nacte karta pomaleji než se tv zapne a neustále má své nové Sony čtu že program není dostupný.... Quote Internet 300 - TV Komfort Cisco epc3208, Ca modul Praha 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnone Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Mám stejný CI modul také ze starého Panasonicu a funguje i v mé nové LG OLED. Zcela bez jakýchkoli problémů. Quote Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted July 14, 2023 Author Share Posted July 14, 2023 Jen potvrzuji zmíněné. CI karta zakoupená u fa Lica funguje v nové OLED TV (modelový rok 2022) bez problémů. Díky všem za příspěvky. Třeba toto téma pomůže i někomu dalšímu. Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted June 13 Author Share Posted June 13 V 10. 7. 2023 v 10:39, homberg napsal: Fungovat by mel. Mam v novych TV dva stare LICA moduly, starsi, nez ten Vas a funguji normalne. Navic snad tyto stare moduly maji vyhodu, ze nejsou "+". Jakou nevýhodu pro mě jako uživatele má + varianta. K Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted June 13 Share Posted June 13 Vodafone pokud vím stejně jako bývalé u UPC nikdy žádné restrikce u těch průzkových funkcí neuplatňoval, takže asi jediný rozdíl bude v tom, že u některých typů televizorů se vždy po zapnutí na začátku objevuje taková otravná informační tabulka. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted June 13 Author Share Posted June 13 Díky, tak snad na LG tv ta hláška skákat nebude. O kartu je nutné požádat po telefonu nebo to jde někde zadat v můj Vodafone? Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted June 13 Share Posted June 13 O přístupovou kartu už žádat dávno nelze, Vodafone použité moduly do své sítě už znovu nezaregistruje, pokud tou kartou máš na mysli pronájem modulu, tak asi telefonicky. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts