MSwamp Posted July 9 Share Posted July 9 Ahoj. Ve své staré plazmové TV Panasonic používám zakoupený CI modul od fa Lica, na faktuře je uvedeno toto: SMiT Conax chipset pairing CAM. Jde o zařízení z roku 2011. Bude mi modul fungovat v aktuální LG OLED TV? nebo je nutné vzít do pronájmu aktuální model CI modulu? TV ještě nemám, takže nemohu ověřit v praxi, jde mi jen na co se připravit. Díky Quote Kabel 300 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 3x CI karta Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraftwerk007 Posted July 9 Share Posted July 9 Měl by fungovat. Mám také jeden od Lica v nové Sony Oled. Quote Basic 250 Mb/s - Komplet 3x CAM, modem Technicolor Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted July 10 Share Posted July 10 Fungovat by mel. Mam v novych TV dva stare LICA moduly, starsi, nez ten Vas a funguji normalne. Navic snad tyto stare moduly maji vyhodu, ze nejsou "+". Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallibob Posted July 11 Share Posted July 11 Jen jediná věc co mě osobně otravuje, že na nové TV se nacte karta pomaleji než se tv zapne a neustále má své nové Sony čtu že program není dostupný.... Quote Internet 300 - TV Komfort Cisco epc3208, Ca modul Praha 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnone Posted July 11 Share Posted July 11 Mám stejný CI modul také ze starého Panasonicu a funguje i v mé nové LG OLED. Zcela bez jakýchkoli problémů. Quote Kabel 300 Mb/s Basic Klasik modem OV Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted July 14 Author Share Posted July 14 Jen potvrzuji zmíněné. CI karta zakoupená u fa Lica funguje v nové OLED TV (modelový rok 2022) bez problémů. Díky všem za příspěvky. Třeba toto téma pomůže i někomu dalšímu. Quote Kabel 300 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 3x CI karta Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts