Odesláno 13. července 2023 2 roky @MSwamp Myslím, že máte pravdu. CMTS je stejná, a veškerá HFC infrastruktura také. Jen asi změny v provisioningu či něco takového. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 13. července 2023 2 roky Já se na to ptal a tv start u tyčka nepůjde Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 13. července 2023 2 roky Ale co to je za nesmysl ? Každý zákazník (i nezákazník 😄 ) s aktivní kabelovou zásuvkou má TV Start (DVB-T) k dispozici. Toto není k diskuzi. V zásuvce je celé frekvenční pásmo, a takže jedinou otázkou je, jestli je zásuvka připojená do HFC sítě. Pokud ano, tak půjde i DVB-T. Takže každý s Docsis internetem má DVB-T, chce li jej, nebo ne. To samé s exUPC pevnou linkou. Velice pochybuji, že by zákazníkům TM dávali frek. filtry. @MekliCZ U CAM si sdílení VF TM umím představit. Že by ale zákazníci TM měly stb s UI Vodafonu ? A vyetchovaným logem VF na boxu, ovladači atd... To by musel TM dodávat vlastní DVB-C Nagra box, o čemž dost pochybuji. Rád bych byl překvapen. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 13. července 2023 2 roky Tak vodafone tam určitě může dát filtry Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 13. července 2023 2 roky O tom dost pochybuji, filtrům odzvonilo s vypnutím PAL televize, a nikdy už se nevrátí. Aspoň to je můj názor. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 13. července 2023 2 roky Po pravde znam i spousty lidi, co maji par let zruseny internet jeste za UPC a DVB-T jim jede Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 14. července 2023 2 roky Já si myslím, že hlavně nebudou sahat o HW sítě u zákazníka. V bytovce máme, dole ve sklepě Vodafone krabici. Podle mě vše zůstane jak je po HW stránce i kdybych objednal net od T-mobile. Jen bych od nich dostal modem. Otázka kabelové TV nevím zda bude T-Mobile vůbec nabízet. Řekl bych, že ne jen internetovou a internet (po kabelové síti Vodafone) Upraveno 14. července 2023 2 roky uživatelem MSwamp Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 14. července 2023 2 roky DVB-T tam zůstane, ale bez záruky funkčnosti a T-Mobile se k němu hlásit nebude. - - - - -
Odesláno 14. července 2023 2 roky Však Vf se k němu taky moc nehlásí 😀 Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 14. července 2023 2 roky @MSwamppřesně kabelovou TV TMCZ mít nebude pouze internetovou a případně SAT TV A abych předešel dalším otázkám, jsem zákazník Vodafone ale zaměstnanec TMCZ , proto to vím Upraveno 14. července 2023 2 roky uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.