Kytkato Odesláno 14. června 2023 Sdílet Odesláno 14. června 2023 (upraveno) Zdravím, Ode dneška se ukazují titulky a nejdou vypnout. Prosím, neví někdo, kde to vypnout. Používám TESLA MediaBox XA400 Android TV. Aplikace jsem zkoušel odinstalovat s znovu nainstalovat, tv je 11 roků stará hloupá Sony. Například u sledování tv to nedělá, tak problém v tv nebude. Upraveno 14. června 2023 uživatelem Kytkato Citovat - - - - Vyskov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 15. června 2023 Sdílet Odesláno 15. června 2023 Spíš bych tipnul, že to už jde přímo v signálu. Už jsem to kdysi zažil, pořád tvrdili, že si to mám vypnout a nakonec zjistitli, že to mají oni zapnuté. Po zapnutí u sebe jsem měl ty titulky 2x přes sebe.. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatoch Odesláno 15. června 2023 Sdílet Odesláno 15. června 2023 taky včera při zpětném shlédnuti... na Chromecast Google TV... Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal CH7465LG, CA modul Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkato Odesláno 15. června 2023 Autor Sdílet Odesláno 15. června 2023 Po telefonátu na linku vodafone mi bylo řečeno, že je chyba u nich a aktivní to řeší. 1 Citovat - - - - Vyskov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HLINSKY Odesláno 16. června 2023 Sdílet Odesláno 16. června 2023 Dva dny laboruji s nastavením a nakonec zde zjistím že chyba je ve Vodafone. (Zlaté UPC!) Citovat Super Red Basic Family, Sport Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkato Odesláno 16. června 2023 Autor Sdílet Odesláno 16. června 2023 @HLINSKYsamotná chyba mi nevadi, ale mrzí mě, že o tom nikde není zmínka. Přes https://www.vodafone.cz/vypadky/ ani slovo, ale asi to nebedou jako výpadek. Možná půjde jen o interní procesy společnoti a nevěřím, že je to někde jiné. Citovat - - - - Vyskov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 17. června 2023 Sdílet Odesláno 17. června 2023 Ty titulky jsou zřejmě jen u kanálů ČT1 a 2? A dokonce při živém přehrávání. Problikal jsem i jiné programy a tam jsem je nezahlédl 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkato Odesláno 17. června 2023 Autor Sdílet Odesláno 17. června 2023 @Technikusano, je to tak. Citovat - - - - Vyskov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Peters Odesláno 19. června 2023 Sdílet Odesláno 19. června 2023 V 15. 6. 2023 v 18:09, Kytkato napsal: Po telefonátu na linku vodafone mi bylo řečeno, že je chyba u nich a aktivní to řeší. No aktivně to řeší... pořád tam ty titulky jsou. A ještě hrají všemi barvami. Nepřišli jste někdo na to, jak je vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 19. června 2023 Sdílet Odesláno 19. června 2023 Vypnout to nejde, je to přímo v obrazu. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.