Odesláno 24. května 2023 1 rok Dobrý den, minulý týden jsem řešila s naším IT změnu účtu, ze kterého budou odcházet platby za služby Vodafone. Prý vše změnil, povolil inkaso z nového účtu, tak jsem nastavila vše, jak bylo v jiné bance a dnes mi přišla zpráva, že platba neodešla. Limity jsou nastaveny dostatečné. Moc díky za pomoc Radka
Odesláno 24. května 2023 1 rok To musíte řešit s Vodafonem, toto je veřejné diskusní forum. Zde vám s tímto nikdo nemůže pomoci. 800777777 Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 24. května 2023 1 rok Co třeba toto z této stránky? Platba proběhne až od dalšího vystaveného Vyúčtování. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. května 2023 1 rok Centrum péče @radliPěkné ráno, záleží na tom, kdy jste změnili bankovní účet u nás a jaké máte zúčtovací období. Platbu bychom stáhli z nového účtu až pro další Vyúčtování. Napište nám prosím přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, zkontrolujeme to. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.