Jump to content

Převod telefonních čísel k jinému operátorovi

Recommended Posts

Dobrý den 

chtěl bych touto cestou požádat o převod všech telefonních čísel co mám pod svým účtem. Důvod pro převod je jednoduchý ale velmi podstatný. Bydlím v lokalitě Lomec čp.30, Lomec u Úmonína. okr.Čáslav 28601 a v této lokalitě je neustále už několik let strašně špatný a nevyhovující GSM signál s tím že se i hovory sami ukončují nebo není na jedné či druhé straně rozumnět. Nalezl jsem jiného operátora který je na to signálově o trochu lépe. Druhý důvod je ten že jako zaměstnanec mám u budoucího operátora možnost lepších cen s tím že i jedno s telefonních čísel si mohu určit jako zaměstnanecké číslo a s toho důvodu za něj nebudu nic plait. Prosím tedy o zprocesování převodu a dodání OKÚ kódů potřebných pro převod čísel. Případně prosím o zaslání instrukcí jak přesně postupovat. 

Děkuji

Hurt

• -
  • -
  • -
  • Samsung A50
  • Lomec 30

OKU kód si najdeš přímo ve webové  samoobsluze v Můj Vodafone, tento kód spolu se svým telefonním číslem sdělíš svému novému operátorovi a za 3 dny je číslo převedeno, jenom pozor abys neměl u Vodafonu nějaké závazky, třeba jako telefon na splátky, nebo koupený ve slevě, ten bys pak musel celý doplatit.

A s tím převáděním vlastního telefonního čísla pod zaměstnavatele bych byl opatrný, kdyby třeba mezi tebou a zaměstnavatelem v budoucnu došlo k nějakému konfliktu a odmítl ti pak číslo vrátit, tak můžeš mít nemalý problém, takže na to mysli.

• Agree 3
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Jeste bych doporucil zkontrolovat posledni vyuctovavni po prevodu. Letos jsem prevadel 3 cisla a u vsech bylo chybne uvedene zuctovaci obdobi a po upozorneni VF vystavil novou fakturu (nizsi).

Pokud by to bylo u jednoho cisla, to bych pochopil, ale 3x uz je dost divne.

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • Compal, Technicolor
  • Praha