Odesláno 4. května 2023 2 roky Jen tak pro pobavení sem přidám foto mého grafu útraty. Na ose Y je hladina 1700Kč, kterou ovšem překračují i částky pod 1700Kč 😄 Ten graf nedává smysl 😄 Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 4. května 2023 2 roky Evidentně ten graf nefunguje, je všude stejně vysoký 🙂 tušíš, kdy naposledy fungoval? Když jsem koukal na jiný účet, kde je jen mobilní číslo, tak tam je to v pořádku. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. května 2023 2 roky Autor Poprvé jsem si závady všiml asi před měsícem. Ale ten graf co jsi postnul ty je taky chybný. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 4. května 2023 2 roky Ano je 🙂 ten druhý screen jsem sem nedal. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. května 2023 2 roky Tenhle graf mám taky podobný a přitom platím cca polovinu. I na FA jsou uvedené podivné hodnoty. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 4. května 2023 2 roky @ludekUPCprotože máte platby přes SIPO Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 17. května 2023 2 roky Centrum péče @DaviddvbcPěkné odpoledne, děkujeme za upozornění a opravu nasadíme pravděpodobně na konci května 😊 Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.