Jump to content

Nemohu se přihlásit, nejsem v Česku

Go to solution Solved by Adolf.Shitler,

Recommended Posts

Guest MMsuu

Zdravím,
momentálně jsem na měsíc v Izraeli a zapomněl jsem si zařídit Vodafone tarif. Mám momentálně nějaký studentský za 500-600 kč, ale pokaždé je to jinak - částka, kterou mám uhradit, mi chodí zprávou. Tu ale teď nedostanu, protože tady kde jsem, v Izraelu, není Vodafone signál. Nedokážu mluvit s nikým v podpoře, protože se nemohu přihlásit k Můj Vodafone (chtějí abych vyplnil kód ze zprávy, kterou nemohu dostat). Je nějaká možnost, jak zjistit částku, co mám zaplatit, že bych ji přes účet normálně poslal a neměl dluh? Pamatujte, nemohu se nijak přihlásit na Můj Vodafone a žádná zpráva z čísla mi nepřijde. Mám izraelskou SIMku, ale nemůže volat do zahraničí, takže ani na číslo podpory nemohu zavolat. Kdyby tady někdo od Vodafonu byl, tak se mi nějak ozvěte, prosím.

V Můj Vodafone u záložky Wi-Fi volání a VoLTE žádný přepínač nemám takže si myslím že tam to nutné povolovat není, ale musí to podporovat tvůj telefon a mít to v nastavení zapnuté.

Screenshot_20230422-151221.png

• Agree 1
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Solution
Zpráva o tom, kolik se má hradit, chodí přes SMS. A SMS se ukládají v telefonu. Není tedy problém v telefonu přečíst nějakou starší SMS s zaplatit dle údajů třeba 1000 Kč. VF pak event. přeplatek zúčtuje v dalším období. A samozřejmě si co nejdřív nastavit (až to bude možné), aby vyúčtování chodilo i emailem.
  • Agree 2
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Help center

@MMsuuPěkné ráno, až se vrátíte zpět do ČR, tak se nám ozvěte případně přes přes kontaktní formulář https://tam.je/forum a váš účet s vámi zkontrolujeme. Pokud jste uhradil vyšší částku s předchozími symboly, vznikne vám přeplatek, který vám automaticky zohledníme v následujícím Vyúčtování. Jestli jste své heslo zapomněl, máte možnost ho obnovit po návratu do ČR, a to několika způsoby, které popisujeme na našich stránkách: https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/hesla/zapomnel-jste-heslo/.

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha