Odesláno 12. dubna 2023 3 roky Dobrý den, od 7.04 se objevil velmi silný problém s rychlostí internetu (ODESILANI DAT) jsem Streamer, všechno předtím bylo v pořádku, ale teď nemohu streamovat z vašeho internetu, protože rychlost prostě klesá... stává se to na pár minut, ale pak začnou problémy znovu. Od 25000 do 2000 Blatenska 2169, + rychlost stahování také klesla z 1000 na 100..samozřejmě to nepotřebuju, ale fakt. zpočátku jsem si myslel, že je to můj problém, znovu jsem zkontroloval všechny dráty, vyměnil Windows, restartoval router. Nic nepomohlo, nicméně v jednu hodinu ráno vše fungovalo jako dříve. Ale ráno se to zase zhoršilo.
Odesláno 13. dubna 2023 3 roky Je možné že tam máš nějaké rušení na upstreamu, jakmile se problém vrátí, tak si zavolej na technickou podporu Vodafone 800777731 ať se ti na to mrknou. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 13. dubna 2023 3 roky Mrkni do modemu, jestli nemáš na Upstreamu 16QAM. A ani ten download není bůhvíjaký, zvlášť pokud skutečně máš gigabitový tarif. Cable+ 250 - - Compal CH7465 Brno
Odesláno 14. dubna 2023 3 roky technická podpora něco zkusila a nakonec se nic nezměnilo ted rychlost 1000, ale streamu to nepomohlo Upraveno 14. dubna 2023 3 roky uživatelem nespal
Odesláno 14. dubna 2023 3 roky @nespal kanály máš naladěné všechny, modulace je také v pořádku, ale je vidět že modem musí vysílat vyšším výkonem (okolo 50 dBmV) než by normálně stačilo, i když je to ještě v normě, tak je vidět že nějaký problém tam pravděpodobně bude. Ještě sem můžeš dát data z downstreamu, ať je poznat jestli se dotýká obou pásmem. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 14. dubna 2023 3 roky Ta tabulka není celá. Ještě by tam měl být 1 SC-QAM kanál a 1 OFDM kanál. Ten vys. výkon na US je vysoký. Velice důkladně překontroluj všechny Koaxiální kabely u tebe. SNR je ale skvělé. Cable+ 250 - - Compal CH7465 Brno
Odesláno 14. dubna 2023 3 roky zkontroloval jsem to na 2 počítačích, také jsem měnil kabely a také jsem to zkontroloval přes notebook přes wi-fi
Odesláno 14. dubna 2023 3 roky No, ještě pořád chybí 1 OFDM kanál. Měnil jste koax. kabel nebo ethertnetový kabel ? Pokud jste měnil koax. kabel, jaký jste tam dal. ? Cable+ 250 - - Compal CH7465 Brno
Odesláno 14. dubna 2023 3 roky @nespal úroveň signálu i kvalita jsou v normě, ale jak už psal David chybí tam naladěný OFDM kanál, který používá gigabitový internet, bez něj internet poběží na downloadu znatelně pomaleji, tak to zkontroluj jestli si ho v v tom screenshotu nevynechal. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.