Technikus Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Už přišel ohledně Voyo i ofiko e-mail Edited April 17 by Technikus 3 Quote Super - ALLinONE Compal CH7465 Praha 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted April 19 Share Posted April 19 (edited) Neporadí někdo prosím, jak např. u hororů apod. žánrů nějak trvale předvyplnit, že jsem plnoletý? Opakovaně se mi zobrazuje: Přístup k obsahu pro dospělé a je nutno zadat datum narození. Přitom v profilu Voyo datum je, ale ničemu to nepomohlo. Rodičovská kontrola je neaktivní. Co víc? Edited April 19 by Technikus Quote Super - ALLinONE Compal CH7465 Praha 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted April 19 Author Share Posted April 19 zadej tam to datum do těch kolonek a ulož .Mělo by to poté fungovat Quote Super Super Základní, Family, Sport, Cinema, 18+ CA modul Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted April 19 Share Posted April 19 No ale to chce zadat i u každého dalšího filmu "zakázaného" žánru. Jak se toho zbavit trvale? Quote Super - ALLinONE Compal CH7465 Praha 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted April 19 Author Share Posted April 19 tak to sem mylsel že to bude fungovat,ale očividně prd Quote Super Super Základní, Family, Sport, Cinema, 18+ CA modul Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted April 19 Share Posted April 19 U mě ne, zadám, pustí mě to se dívat, ale na jiný film opět s tímto omezením to chce zadat datum narození. Přitom v profilu je, stejně tak je neaktivní rodičovská kontrola. Tak jak se toho zbavit? Quote Super - ALLinONE Compal CH7465 Praha 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted April 19 Author Share Posted April 19 Odpověd od Voya Zkontroloval jsem nastavení systému. Bohužel u titulů, které jsou 18+ je vždy vyžadováno ověření. Rodičovská kontrola kompletně zamezuje přehrávání určitých titulů s věkovým omezením. Nejedná se tedy o problém s rodičovskou kontrolou. Omlouvám se za zmatek z mé strany. 1 Quote Super Super Základní, Family, Sport, Cinema, 18+ CA modul Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted April 22 Share Posted April 22 Ve smlouvě Voyo vidím: Pokud Registrovaný uživatel Rodičovskou kontrolu nenastaví, bere na vědomí, že Služba Voyo bude přístupná v plném rozsahu, tedy bude přístupný veškerý obsah určený široké dospělé veřejnosti, který může obsahovat nahotu, sexuální aktivity, násilí, vulgární jazyk, užívání alkoholu, tabáku, drog, návykových látek, nebo jiný svou povahou nevhodný obsah. Registrovaný uživatel je výhradně odpovědný za dohled nad veškerým užíváním svého Uživatelského účtu Quote - - Komplet CA OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_6428 Posted April 22 Share Posted April 22 Přišlo mi od "zpravy@vodafone.cz"... Také... Ke Kompletu... čili předpokládám, že to je pravý a že to běží. Zkusím. Quote Internet 300 Jiná služba TV Komplet Kaon Hlavní město Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted April 23 Share Posted April 23 (edited) Uvidíme, zda bude za týden provedena další platba a pokračování předplatného Voyo. Edited April 23 by Technikus Quote Super - ALLinONE Compal CH7465 Praha 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts