Sparrow Posted June 20 Share Posted June 20 (edited) No já mám ten Red Basic za 345,- od kamaráda - kombinace s internetem a nabídkou "Šplhni si u známých" A když mi zdražili tu televizi, tak je načase si promluvit s kamarádem, nebo s retenčním, padesátka dobrá 😄 Já to totiž v sámošce nemám 😞 Edited June 20 by Sparrow Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted June 20 Author Share Posted June 20 také mám tarify ze šplhni si u známých 😄 i šplhni si extra Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted June 21 Share Posted June 21 (edited) Šplhni si extra ?? To si budu muset s kámošem opravdu promluvit 🙂 Ale je tam na pozici technického vedoucího, nebo co. tak třeba to není nic EXTRA pozice 😄 Pořád si vozí zadek v autě po celý ČR. Edited June 21 by Sparrow 1 Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted June 21 Author Share Posted June 21 to je jediný unikatní kod, který má zaměstnanec 1x za celý život ve Vodafone 🙂 @Sparrow Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted June 21 Share Posted June 21 Spíš bych to přeložil tak, že je to nabídka přímo pro zaměstnance. To by kámoš musel sám platit víc 😉 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted June 21 Share Posted June 21 (edited) jj, je mi to jasné. Jen jsem to zkusil. Už jsem si to zdražení TV vybral u internetu. Dvojnásobná rychlost o 60 Kč levnější 🙂 Nemůžu mít všechno 😄 Edited June 21 by Sparrow Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted June 21 Share Posted June 21 Jedna cesta tu pořád je 😄 "Tajná nabídka, klikněte dokud tam něco je" 😅 2 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted June 21 Share Posted June 21 (edited) To bohužel už není pro mne. Teď jsem oslavil 50 a mám těžký CHOPN a ID. takže jako přivýdělek k důchodu dělám webovky a vrátného na Křemencárně. Já bych mohl max na call centrum, ale i když jsem flegmatik, tak to bych fakt nedal 😄 Stačej mi děcka na škole Edited June 21 by Sparrow 1 Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted July 12 Author Share Posted July 12 (edited) Letní Data zdarma v samoobsluze Můj Vodafone“ Red Basic Lite, Red Basic a Red Basic+ Dárek lze získat k následujícím tarifům: 2 GB dat navíc tarifu Red Basic Lite, 3 GB dat navíc k tarifu Red Basic, 5 GB dat navíc k tarifu Red Basic+ Ale mě se objevilo 5 GB i k tarifu Red Basic https://www.vodafone.cz/podminky/nabidky-a-akce/podminky-nabidky-letni-data-zdarma-v-samoobsluze/ Edited July 12 by kautskym Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted July 12 Help center Share Posted July 12 @kautskymTo je v pořádku, standardně máte u Red Basic 2 GB navíc a když k tomu přidáme další 3 GB během letní akce, tak celkově vyzvedáváte 5 GB 🙂 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts