Odesláno 20. června 2024 1 rok No já mám ten Red Basic za 345,- od kamaráda - kombinace s internetem a nabídkou "Šplhni si u známých" A když mi zdražili tu televizi, tak je načase si promluvit s kamarádem, nebo s retenčním, padesátka dobrá 😄 Já to totiž v sámošce nemám 😞 Upraveno 20. června 2024 1 rok uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 20. června 2024 1 rok Autor také mám tarify ze šplhni si u známých 😄 i šplhni si extra Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 21. června 2024 1 rok Šplhni si extra ?? To si budu muset s kámošem opravdu promluvit 🙂 Ale je tam na pozici technického vedoucího, nebo co. tak třeba to není nic EXTRA pozice 😄 Pořád si vozí zadek v autě po celý ČR. Upraveno 21. června 2024 1 rok uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 21. června 2024 1 rok Autor to je jediný unikatní kod, který má zaměstnanec 1x za celý život ve Vodafone 🙂 @Sparrow Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 21. června 2024 1 rok Spíš bych to přeložil tak, že je to nabídka přímo pro zaměstnance. To by kámoš musel sám platit víc 😉 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. června 2024 1 rok jj, je mi to jasné. Jen jsem to zkusil. Už jsem si to zdražení TV vybral u internetu. Dvojnásobná rychlost o 60 Kč levnější 🙂 Nemůžu mít všechno 😄 Upraveno 21. června 2024 1 rok uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 21. června 2024 1 rok Jedna cesta tu pořád je 😄 "Tajná nabídka, klikněte dokud tam něco je" 😅 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. června 2024 1 rok To bohužel už není pro mne. Teď jsem oslavil 50 a mám těžký CHOPN a ID. takže jako přivýdělek k důchodu dělám webovky a vrátného na Křemencárně. Já bych mohl max na call centrum, ale i když jsem flegmatik, tak to bych fakt nedal 😄 Stačej mi děcka na škole Upraveno 21. června 2024 1 rok uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 12. července 2024 12. čvc Autor Letní Data zdarma v samoobsluze Můj Vodafone“ Red Basic Lite, Red Basic a Red Basic+ Dárek lze získat k následujícím tarifům: 2 GB dat navíc tarifu Red Basic Lite, 3 GB dat navíc k tarifu Red Basic, 5 GB dat navíc k tarifu Red Basic+ Ale mě se objevilo 5 GB i k tarifu Red Basic https://www.vodafone.cz/podminky/nabidky-a-akce/podminky-nabidky-letni-data-zdarma-v-samoobsluze/ Upraveno 12. července 2024 12. čvc uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 12. července 2024 12. čvc Centrum péče @kautskymTo je v pořádku, standardně máte u Red Basic 2 GB navíc a když k tomu přidáme další 3 GB během letní akce, tak celkově vyzvedáváte 5 GB 🙂 Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.