Daviddvbc Posted January 2 Share Posted January 2 Ahoj, spravuji VOIP kamarádovi který je OSVČ. Má Compal na tarifu tušímže 200/40, a chtěl jsem vyřešit problém s IP Telefonem tím, že forwardnu port 6688pro Odorik. V menu modemu ale možnost přesměrování portu není. Hledám špatně ? Jpeg se zase rozbil Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, VTV box Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted January 2 Share Posted January 2 Port forwarding mu tam chybí z toho důvodu, že má přidělenou IPv6 adresu, to už poznáš hned i podle toho červeného menu, že tam chybí záložka Režim modemu, která je určená pro přepnutí modemu do režimu bridge, musel by si požádat Vodafone o změnu na IPv4. Nicméně nemyslím si že Port forwarding je v tomhle případě potřeba, spíš se doporučuje, zapnout na telefonu funkci Keep alive, třeba na každých 60 sekund, já ještě do loňska používal VoIP bránu a měl to takhle nastavené na doporučení telefonního operátora,telefon nebo brána potom každých 60 sekund dává o sobě vědět že žije a nemělo by pak dojít k tomu, že se nepůjde na telefonu zvenčí dovolat, pokud to byl důvod proč potřebuje Port forwarding. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted January 2 Share Posted January 2 @Daviddvbc Nerozbil, to já 🙈 chtěl jsem tam nahrát upravený, aby tam nebyl kilometr bílého místa a zmizel. Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts