jirka Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Zdravím. Pokouším se dohledat na stránkách od Vodafone nějaké informace k pronájmu telefonu k pevné lince. Ani v ceníku a ni přímo na e-shopu jsem nic nenašel. Nějaká dobrá duše mi poradí? Mám službu Telefon 30 (přechod od UPC s pronajmutým telefonem, který přestal fungovat). Děkuji. Quote Kabel 300 Mb/s Basic Komfort Cisco Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted November 10, 2022 Help center Share Posted November 10, 2022 Hezký den, Jirko, pokud máte telefon pronajatý a přestal fungovat, ozvěte se nám na 800770077 a kolegové se s vámi domluví na návštěvě technika, který vám ho vymění. 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka Posted November 25, 2022 Author Share Posted November 25, 2022 Bohužel paní na telefonu nám řekla, že se někdo do dvou dnů ozve a již je to více jak týden a nikdo se neozval. Quote Kabel 300 Mb/s Basic Komfort Cisco Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 @jirkadoporučím si zajít na prodejnu, tak to vyřeší rychle já osobně jsem si koupil zařízení v datartu, zde posílám odkaz https://www.datart.cz/domaci-telefon-siemens-gigaset-a690-cerny-s30852-h2810-r601.html Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní, ALLinONE Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Jsou 2 možnosti. Buď si nechal v rámci servisu nechat vyměnit pronajatý přístroj za bezdrátový za 10Kč měsíčně nebo si pořídit jakýkoliv vlastní. Zde se dle mě rozhodně vyplatí pronájem s nekonečnou zárukou za 10Kč měsíčně. Týden už je dost, jestli se během pondělí nikdo neozve a chcete servis na aktuálně pronajaté zařízení, tak se ozvěte zde, tzv. "pohoníme". Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka Posted December 12, 2022 Author Share Posted December 12, 2022 Tak už je vše přes týden v pořádku. Telefon vyměněný a v pronájmu tak jak to bylo. Děkuji za pomoc. 2 3 Quote Kabel 300 Mb/s Basic Komfort Cisco Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts