November 3, 20222 yr Přesně tak pokud přepneš modem do režimu bridge, tak ti samotný modem nemůže odpovídat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
November 3, 20222 yr Pravděpodobně jsi dostal nějakou novou konfiguraci modemu a jsi hrdým uživatelem DS-lite😂. Pak tyto možnosti nenabízí. Bohužel asi doporučuji hovor na infolinku a nějak se dostat až k technikům aby provedli změnu. Změnil se ti samotný vzhled a záložky ve webovém rozhraní modemu?? Edited November 3, 20222 yr by thefilipjindra
November 3, 20222 yr Pravděpodobně to tak nebude, ale zkontrolovat zda má ještě dostupný portforwarding v nastavení modemu by asi měl. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
November 3, 20222 yr před 4 hodinami, sodekcz napsal: Předpokládám, že ti odpovídá přímo WAN Mikrotiku. Musel by sis to sám zakázat na vlastním zařízení (MKT). Předpokládám taky, leda odpojit Mikrotik a zkusit ping, jestli by něco přišlo. Premium - Cinema Vodafone Station WiFi 5 Kladno
November 3, 20222 yr Nepřišlo, protože ti nemá co odpovědět, pokud by ti měl odpovědět samotný modem, tak bys musel pingknout jeho interní IP adresu, ale tu nikde nezjistíš. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
November 3, 20222 yr Taky zjistuji, ze se z venku nepingnu... Ale vylozene to nevyuzivam. Pro test jsem na chvili povolil administraci routeru na WAN na port a dostanu se. Edited November 3, 20222 yr by Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
December 15, 20222 yr V 3. 11. 2022 v 11:56, thefilipjindra napsal: Pravděpodobně jsi dostal nějakou novou konfiguraci modemu a jsi hrdým uživatelem DS-lite😂. Pak tyto možnosti nenabízí. Bohužel asi doporučuji hovor na infolinku a nějak se dostat až k technikům aby provedli změnu. Změnil se ti samotný vzhled a záložky ve webovém rozhraní modemu?? Na infolinku jsem samozřejmě volal a dostal odpověď, že se nic neměnilo 🙂 Webové rozhraní modemu mě přijde stejné. Ale naposledy jsem do něho koukal před lety, tak těžko říct 🙂
December 15, 20222 yr Kdyby měl DS lite tak by nemohl směrovat porty, Můžeš si to i ověřit v záložce Administrace/ Informace Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 9, 20232 yr Tak nakonec jsem modem přepnul do režimu bridge, viditelnost portu si řeším na vlastním routeru a vše je vyřešeno.