Puppy2022 Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Po každém hovoru se zobrazí otravná vyskakovací SMS. Lze se jich nějak zbavit? Nepovedlo se mi to žádným nastavením na Androidu (Nokia, Android 10) a není to ani ve Vodafone SIM Toolkitu. U jiného operátora tohle nebylo. Děkuji. Quote Kabel 300 Mb/s - - Compal 3.0 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 A jaký je obsah té SMS zprávy ? Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puppy2022 Posted October 25, 2022 Author Share Posted October 25, 2022 Údaj o ceně hovoru, používám předplacenou kartu. Quote Kabel 300 Mb/s - - Compal 3.0 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted October 26, 2022 Help center Share Posted October 26, 2022 Hezký den, @Puppy2022, jde o tzv. Zprávy na displej, ty si můžete vypnout v samoobsluze (https://www.vodafone.cz/pece/vyuctovani-platby-kredit/aktualni-utrata-cerpani/zpravy-na-displej/), případně nám napište přes https://tam.je/forum/ a my se o to postaráme 🙂 1 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puppy2022 Posted October 26, 2022 Author Share Posted October 26, 2022 Děkuji za odpověď. Tam už jsem to hledal, ale žádná taková volba tam nikde není. Může mi prosím poslat screenshot kde to přesně je? Quote Kabel 300 Mb/s - - Compal 3.0 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Co jsou Zprávy na displej a jak si je aktivuji? - Vodafone.cz Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Solution Martin - Vodafone Posted October 26, 2022 Help center Solution Share Posted October 26, 2022 @Puppy2022 Je to v sekci "Informační SMS", kde je potřeba zvolit možnost "Další služby". Nabídka se vám rozbalí a měl byste mít k dispozici možnosti jako mám já na obrázku. Pokud to tam tak nevidíte, napište nám do toho formuláře, podíváme se, kde je chyba 🙂 1 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puppy2022 Posted October 26, 2022 Author Share Posted October 26, 2022 To je ono, v sekci Informační SMS mám jen Pravidelné SMS o Vyúčtování a nic dalšího, ani tlačítko Další služby. Napíšu 🙂 1 Quote Kabel 300 Mb/s - - Compal 3.0 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts