Jump to content

DVB-T po drátech Vodafonu bez internetu

MekliCZ
Go to solution Solved by Daviddvbc,

Recommended Posts

Ahoj,
vypověděl jsem internet od Vodafonu, ale používám DVB-T z televizního koaxu z Vodafone zásuvky (je to bývalá STA). Bude mi DVB-T dál fungovat i po ukončení poskytování internetu, nebo hrozí, že tu zásuvku dřív nebo později někdo odpojí?

• 4G LTE
  • -
  • -
  • Huawei B2368-66
  • JMK

To je nemilé, že se UPC předaly rozvody STA a bez placené služby je byt odpojený.

Pokud mám ještě jiný internet od VF na jiné adrese, můžu získat Vodafone TV za 80 Kč/měsíc a nevzít si žádné zařízení, které bych musel mít v pronájmu? DVB-T mi stačí, většinu věcí stejně sleduju přes internet.

• 4G LTE
  • -
  • -
  • Huawei B2368-66
  • JMK

Pokud to je tzv. přepojované STA, tak by se měl do vašeho přívodního koaxu vrátit signál ze společné antény a pojede vám televize odtud. Druhá varianta je, že v rámci smlouvy Vodafone x SVJ se dohodlo, že Vodafone bude zajišťovat televizní signál pro všechny v domě bez ohledu na to, jestli někdo má nebo nemá službu od Vodafone, potom by vás tedy nikdo odpojit neměl.

Kdyby skutečně došlo k odpojení, tak bych se ozval a mělo by to jít vyřešit.

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Praha

TV basic je pouze k tarifum internetu (pevný internet kabel), k VDSL nebo 4G LTE pevný  internet k těmto tarifum TV basic není 

Edited by kautskym
  • Premium, Super DSL
  • Basic, Premium, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Speedtest

Pořád tady čtu o nějaké "TV Basic", ale nějak se mi nedaří o ní najít zmínku na stránkách nebo dokumentech ke stažení na webu Vodafonu. Jestli tím míníte "TV Start" šířenou v DVB-T po koaxu (https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/tv-start/), tak prosím uvádět správný název, jinak je to zbytečně matoucí.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha