Guest Kulisin Robert Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Dobrý den, před cca měsícem jsem uzavřel ke stávající smlouvě na Wi-Fi, 2 nové smlouvy na TV, a nové mob. číslo s neomezeným tarifem . Po dohodě s operátorem mi byla nabídnuta sleva 5 000 na telefon. Vybral jsem si tedy nový telefon . Domluvili jsme se i na splátkách s tím, že mi nový telefon bude doručen na adresu. Telefon zatím nedošel... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 A operátor na zákaznické lince VF ti na tento dotaz odpověděl co přesně? 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviddvbc Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Zkus zavolat do vodafonu, je potřeba to prošetřit. Řekni kdy přesně jsi volal, a oni to dohledají. 1 Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted October 19, 2022 Help center Share Posted October 19, 2022 @Kulisin RobertPěkné odpoledne, kontaktujte nás prosím na lince *77 nebo 800 77 00 77, aby vám mohl operátor prověřit důvod, proč jste ještě telefon neobdržel. Případně nás můžete kontaktovat také přes kontaktní formulář https://tam.je/forum. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Guest Kulisin Robert Posted October 20, 2022 Solution Share Posted October 20, 2022 Linku jsem kontaktoval a bylo mi sděleno, že měli v systému označeno, že smlouva není dokončena a operátor mi to zapomněla sdělit., tzn. systémová chyba, což dost dobře nechápu když všechny služby už skoro měsíc používám 🙂. S omluvou slíbili že vše dají do pořádku, tak snad se telefonu dočkám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts