Guest Horcaaa Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Zdravím. Mám takový dotaz. Přešel jsem k vám od T-mobilu asi rok zpátky a mám pořád starou sim kartu od nich, je možné, že mám potom blbý signál na pokrytí internetu? Protože jakmile vyjedu mimo město, tak ten signál na data nikde moc nechytám. Tak jestli by nová sim mohla pomoct, předem děkuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 @Horcaaa to je ale špatně, nesmíte mít sim T-Mobile, pokud jste přešel k Vodafone, musíte mít pro správné fungování Vodafone SIM 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 To jako VF pustí do své sítě kartu od T-M? To se mi nezdá - pokaždé když jsem měnil operátora, ať už služebně nebo soukromě, vždy to bylo podmíněno výmenou SIM. 1 Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted September 26, 2022 Help center Share Posted September 26, 2022 @HorcaaaPěkné ráno, převod telefonního čísla je vždy spojený s výměnou SIMky. Určitě se prosím domluvte s operátorem na lince *77 na zaslání nové SIMky a nebo se zastavte v některé z prodejen, kolegové provedou výměnu na počkání. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Mně se to celé nějak nezdá, pokud došlo u vašeho telefonního čísla ke změně operátora, tak zcela jistě používáte SIM kartu od Vodafone a ta stará od T-mobilu už dávno nefunguje. Pokud máte nějaký problém se signálem, tak bych viděl spíš chybu v nastavení telefonu nebo, nějakou hardwarovou chybu, kdy telefon má problém se slabším signálem, ale že by pomohla výměna sim karty to považuji za dost nepravděpodobné. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts