Jump to content

Malo programu pres Ci Modul

Sparhawk

Recommended Posts

před 6 hodinami, renca napsal:

Stalo. U rodičů byla TV s CA modulem také cca měsíc vypnutá, po zapnutí bylo spoustu kanálů zakódovaných.

Kdysi jsem někde četla - nechat zapnuté na ČT1 HD, po nějaké hodině se předplatné obnovilo a kanály se odkódovaly..

Zrovna ČT1 HD bych nedoporučoval, lepší je Nova HD nebo Prima HD. Ty jsou zakódované a do 5 minut by se to mělo rozeběhnout a člověk to hned vidí.

Pokud je naladěno pouze 58 programů, tak je špatně něco jiného. Co je to za typ TV?

před 3 hodinami, Adolf.Shitler napsal:

S 5G vysílači je bohužel nezřídka problém i u kvalitních rozvodů, protože když je vysílač někde poblíž, tak se jeho signál dostane až přímo do samotného koncového přijímacího zařízení (TV, STB) a vymalováno.

ale to pak nejde jen pár programů, né že chybí 100+ programů

Edited by technik
  • -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC

nevim jak, ale vyreseno. zkusil jsem to xkrat prepojit, dokonce koupit i novy kanal a po asi 20tem ladeni mam vsechny programy a otec je zase happy.

Nevim cim to bylo, ale vim, ze na to uz nikdy nebudu sahat a preladovat 😛 

Diky vsem

• 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • VTV Box
  • Zlín

Já při ladění televizoru nebo setoboxu používám Režim ladění – Rychlé a zadám tam frekvenci 658 MHz, televizor pak neprohledává celé frekvenční pásmo, ale vytáhne si seznam kanálů z tabulky NIT, která se vysílá na každému multiplexu a ladění je pak otázka okamžiku.

• Agree 1
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

• 2 weeks later...
Guest Jana_1414

Před 2 dny mi na TV s CA modulem přestal fungovat Eurosport 2 HD - multiplex 770 MHz, zkoušela jsem ho znovu naladit pomoci ručního ladění na TV Samsung, nic se nenašlo.

Na Chromecast mi sice Eurosport 2 HD funguje, nicméně bych byla radši, aby fungoval i na TV s modulem. Poradíte něco, abych nemusela měnit kabely, mám je ještě od UPC.

Díky moc. jsem z Brna.