Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prejdete na vyzsi tarif Premium Turbo 2000/150, nebo Vam staci tarif Turbo 1000/150 ? 13 hlasů

1. 1. Prejdete na vyzsi tarif Premium Turbo 2000/150, nebo Vam staci tarif Turbo 1000/150 ?

• Pujdu do 2000/150
      3
    • Zustanu na 1000/150
      10

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Se segmentovym stahovanim na DC to neni tak jednoduchy, jsou klienti kde to funguje bez problemu (DCGUI) a jsou klienti kde to soubory obcas pokazi (Reverse Connect, zDC++, StrongDC++, rmDC++). To ze nejsou sloty neni vina ani tak segment stahovani jako spis stupidnich uzivatelu, kdyz nekdo s 64 kbps downloadem jede od 8 lidi tak je na odstrel a nemusi mit ani segment :cry: Bohuzel se to nijak kontrolovat neda :roll:

Kazdopadne v segmentu je budoucnost a nejrozsirenejsi klient DC++ se timto smerem vyviji ze to bude podporovat, akorat to bere oklikou s tim ze nejdriv bude umet perfektne hashe a opravovat soubory kdyz nahodou dojde k jejich poskozeni a az pak bude segment :wink:

Btw na download 600 kbps sem nemel probelem najit zdroj aby to jelo naplno, zatimco na 2000 kbps je to jako hledat jehlu v kupce sena :lol:

Odesláno

jj, ale najde se( opravdu jen par) lidi co maji fakt T3 lajnu a stahuje to do nich i 300kb/s a ne jako vetsina, kera ma sice napsano T1, nebo T3 ale realna rychlost je nezridkakdy sotva 1kb/s :-(

Odesláno

jj DC a segment - LOL

a ten upload by fakt moh bejt vetsi tech 150 je obcas docela neprijemny...

jinak 20GB je az az i kdyz neni problem to prekrocit za 10dni...)

Mozna by bylo dobry udelat treba 0.5Mbit o 500 levnejsi - neco co konkuruje nejlevnejsimu ADSL aby chtel karneval opravdu kazdej...)

Odesláno

pls nediskutovat nad jiným tarifem. stejně to nemá smysl :)

Sgmentový stahování: stahuju a bez problemů.(muj prispěvek-ten anonym- nešlo mi zalogovat)

jetš se mi nestalo bych měl poškozený soubor i když pár známých si na to taky stěžuje. je jasný že když máš Dl tak těch 60-120 kB tak je segmentový na nic.. ale když už to jelo ty 2Mb tak pro mě bylo celkem problem si najit účiný zdroj- v praxi t nakonec vypadalo že jsem tahal od jednoho typka 150-200 kB a od ostatních po 10.. i když dohromady mi to nakonec dalo těch 300kB

Připojení T1-T3 .. nevim jestli jsu to vsecko dementi nebo nevim... když od někoho taham třeba 500B řeknu si .. hm modem nebo GPRS.. a on tam má LAN T3.. azase někdo.. ma tam Cable a tahám si 250 kB

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague