Odesláno 14. března 2022 3 roky Dobrý den, udělal jsem si novou datovou simkartu v česku mi normálně fungovala, mám zapnutej roaming a když jsem přejel Německý hranice tak od té doby mi vůbec data nefungují, co s tím mám dělat?
Odesláno 14. března 2022 3 roky Roaming je zapnutý na kartě v samoobsluze a současně i v telefonu? Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 15. března 2022 3 roky Centrum péče @mirekmugrauer Pěkný den, Mirku, podívejte se prosím na stránku https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/roaming-a-volani-do-zahranici/nefunkcni-data-v-zahranici/, jsou tam uvedené nejčastější příčiny a jak je řešit. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 17. března 2022 3 roky Vím že je to asi blbost, nemůže to ale být něco s přístupovými body ? Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 22. března 2022 3 roky Centrum péče Přístupové body (APN) se pro připojení v zahraničí nemění, takže pokud si je uživatel sám nějak nemění, tak by to neměla být příčina. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.