Přejít na obsah

Seznam věcí ke zlepšení u Vodafone TV Boxu


Návštěvník jackob.novotny

Doporučené příspěvky

Návštěvník jackob.novotny

Aplikace co je nahraná v zařízení VTV Box se chová spíš jako nějaká beta než plnohodnotná aplikace, za kterou lidé platí. Tohle nemůže nikdo z vývojářů a managementu mít doma, protože by to nemohlo být v tomto stavu. Měl jsem před tím UPC, pak Lepší.TV, ale měli problém se stabilitou, ale to je asi jedná věci, v čem je VTV lepší. Myslím, že tady UX a designeři co dělají UI neodvedli zrovna dobrou práci. Možná to vypadá pěkně v prospektu, ale při používání a ještě ve spojení s pomalou odezvou VTV boxu je to peklo používat. Vyvíjí se tato aplikace v ČR? Má vývojový tým zájem o zpětnou vazbu? Pojďme do toho vlákna napsat co vám na používání Vodafone TV vadí nebo mi doporučte jiného poskytovatele TV.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
Návštěvník Leoš

Chci se podívat na seriál který jsem si nahrál:

Stisknu domeček, 4x šipka dolů na nahrané pořady, 12x šipka doprava abych se dostal k nahranému seriálu (naštěstí není na konci seznamu), stisk ok , 1x šipka nahoru, 8x šipka doleva abych se dostal na díl který chci přehrát ( jsou i mnohem delší seriály!), 1 x šipka dolů, ok na sledovat nahrávku, šipka doprava na sledovat od začátku, ok.

Že se mi pak na obrazovce objeví nápis " Nelze se připojit k serveru nebo došlo ke ztrátě připojení" je jiná věc, kvůli které jsem provedl několik restartů modemu i STB a posléze na radu technické podpory která mne přepojila na jinou technickou podporu jsem provedl i několik resetů do továrního nastavení které nepomohlo. Tak jsem zase volal na technickou podporu, kde mně přepnuli na technickou podporu a tam mi řekli, že je chyba asi u nich a že to předají na další technickou podporu, která se mi pak ozve.

Takže když jsem si chtěl přehrát epizodu seriálu, musel jsem stisknout 31 x nějaké tlačítko!  Musím konstatovat, že ten kdo toto menu "vymyslel", neměl patrně větší IQ než je dnešní datum. A to píši s plným vědomím faktu, že je dnes čtvrtého.

Podle dotazu na té druhé techniské podpoře jsem se dozvěděl, že zavedení nějakého normálního STB neplánují.  Plánujete tedy nějakou změnu v nabídkách? Nebo je snadnější přejít k operátorovi který má STB s normálním ovládáním?

Se slzami v očích tak vzpomínám na STB z UPC, který po několika letech vyladili k tomu, že fungoval bez problémů. Obávám se ža na další roky vylepšování už nějak nemám trpělivost, nehledě na to, že s těmito přístroji bude i Vodafon zřejmě po pár letech na prodej a přijdou další, s novým STb ......

Upraveno uživatelem Leoš
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Leoš napsal:

Podle dotazu na té druhé techniské podpoře jsem se dozvěděl, že zavedení nějakého normálního STB neplánují.  Plánujete tedy nějakou změnu v nabídkách? Nebo je snadnější přejít k operátorovi který má STB s normálním ovládáním?

Já doufám v aplikaci pro Apple TV. Chápu, že tím přijdu o kvalitní obraz z dvb-c, ale pokud se software v boxech nepohne nějak zásadně vpřed, tak jinou cestu nevidím (nehledě na to, že lineární vysílání stejně moc nesleduju a navíc už převážně aplikaci v Apple TV od jiného operátora používám (byť v těch televizorech mám i conax kartu), protože to vyjde cca na stejné peníze jako pronájem boxu od VF, ale uživatelsky je to absolutně někde jinde).

  • 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • VTV Premium, KCF-B4003HCO, 2x Conax
  • Praha 6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...