Medvěd Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Je to divné, ale souhlasím s A. Shitlerem :-) Zredukovat kanály, sportovní kanál zrušit úplně, maximálně nechat sport v rámci ČT2 ve smyslu mládežnický sport, hendikepovaní apod. - pouze čistě veřejnou službu. Profesionální sport patří na soukromé TV. Omezit outsourcing. Ale zase pokud se nepletu, tak zisk z reklam plně nejde na výrobu do rozpočtu ČT, ale je to snad podpora českého filmu. Ale tím si teď nejsem stoprocentně jist, něco takového se řešilo a nevím, jak to dopadlo. 1 Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment https://www.techforum.cz/topic/60422-tv-barrandov-chce-za-%C5%A1%C3%AD%C5%99en%C3%AD-sv%C3%BDch-stanic-nesmyslnou-%C4%8D%C3%A1stku/page/3/#findComment-448738 Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Za mě - reklamy ano, ale dát jasný rámec tomu, kolik, v jaké délce a jak často (tedy mnohem méně, jak na komerčních TV). Mezi pořady, je to za mě v pohodě. V půlce, více jak hodinového pořadu / filmu, též naprosto v pořádku. Tematické reklamy na ČT D / ART - za mě? Také naprosto v pořádku. ČT Sport? Ano, vybodnout se na drahé zahraniční soutěže a zaměřit se na v ČR "okrajové sporty" - od Florbalu až po třeba Discgolf. To je poslání veřejnoprávní televize - přinášet obsah, který není komerčně zajímavý (i když, dle legislativního rámce to není úplně přesné). A hlavně to, co chtěli prosadit už někteří poslanci a kandidáti na europoslance. Vybodnout se na zvlášť vybíranou daň (koncesionářské poplatky) a zahrnout do jiných daní, čímž by se ušetřilo na správcovství takové daně (teoreticky mínus za ten byrokratický ansámbl a x úředníků). Zároveň by to mohlo zvýšit přísun peněz do ČT a ČRo (viz můj příklad, neplatím, jelikož mám trvalé bydliště skoro 20 let tam, co většinu doby fyzicky nebydlím) a další tisíce lidí, kteří poplatky též neodvádějí, ačkoliv by měli. PS: Proč se tato diskuze rozvinula u tématu, který se věnuje kanálům skupiny Barrandov? Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment https://www.techforum.cz/topic/60422-tv-barrandov-chce-za-%C5%A1%C3%AD%C5%99en%C3%AD-sv%C3%BDch-stanic-nesmyslnou-%C4%8D%C3%A1stku/page/3/#findComment-448740 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts