Sparhawk Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 nechci zbytecne zakladat nove vlakno, tak se zeptam tady.. co se tyce VTV boxu.. je nejaky zasadni rozdil mezi premiovym a klasickym VTV boxem, krom toho, ze premiovy ma navic pripojeni pres wifi? Mel jsem HD DVR box, ale ten mi vymenili kdyz jsem nevysoval sluzby za HD box a ted to vypada, ze misto Premioveho dostanu obyc, tak jen treba jestli UI, funkce a sviznost boxu jsou vice mene stejne, nebo jestli je tam nejaky zasadni rozdil. Quote 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Marek-26 Posted August 31, 2021 Solution Share Posted August 31, 2021 Premium má ještě hlasové ovládání na dálkovém ovladači a je u něj dražší ponájem. A to je asi vše. 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 @Sparhawk jaký nechci zakládat nové téma? tak to má někdo dělat za tebe? 🙄 příště se to rovnou smázne Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka007 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Rozdil je ten ze Premiovy ma dalkovy ovladac bluetooth,taze se s nim daleko lepe pripojis,ten obycejny toto pripojeni nema.Pak to zminene ovladani hlasem a pripojeni bez kabelu pekne pres wifi.To jsou ty rozdily krome o malinko vyssi ceny. Quote 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzic Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Pokud si pamatuji, tak zde někdo psal, že ten prémiový je několika násobně rychlejší než standardní. Nemám ani jeden, tak to nemůžu potvrdit, ale tak nějak to mám zafiksované v paměti, že až nastane čas, mám si vzít ten prémiový Quote Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 No, tak když to budeme brát takhle, stačí zabrousit na stránky Vodafone, je tam i technická specifikace Premium https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/set-top-box-vodafone-tv-premium/ Normal https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/set-top-box-vodafone-tv/ 1 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts