Odesláno 8. dubna 2021 4 roky Dobrý den, mame problem s prehravnáním TV přes chromecast. Máme 3 Chromecasty - normální 3, 3 ultra a posledni chromecast s TV. Na všech máme problém, že přehrávaný pořad najednou skočí od začátku. U Netflixu nebo youtube se nám to neděje. Využíváme jenom aplikaci v telefonu. Na jednom telefonu je Android 7 a na druhím je 8. Co s tím?
Odesláno 8. dubna 2021 4 roky Mám Google Chromecast 3 fw 1.49.230269 a telefon s Androidem 10 s app Horizon GO 2.3.65 a pořad pustím od začátku, zastavím, pustím cca v půlce apod. Kde přesně by měla být chyba? Upraveno 8. dubna 2021 4 roky uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 9. dubna 2021 4 roky Zdravim, kupil som si chromecast 4 a Horizon Go mi ani nejde nainstalovat z dovodu nekompatibility. Vam sa to podarilo ako? Diky, H
Odesláno 9. dubna 2021 4 roky Ahoj. Díky za reakci. Chova se to tak, ze pustime porad z horizonu..nejaky starsi...a telefon odlozime a najednou se ten porad zastavi a skoci na zacatek, takze zase musime vzit telefon do ruky a posuvnikem se vratit, kde jsme skoncili. Wifi mame jednu od UPC, pres vlastni AP a pak mame na druhem miste o2 na stejnem ap. Je tam nekde mozost se podivat do error logu?
Odesláno 9. dubna 2021 4 roky Pustil jsem si teď na test z 5.4.2021 na ČT1 HD 21:30 Kolja a první 4 minuty zcela bez problémů, pak jsem to vypnul sám. Dělá to hned, časem nebo kdy? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 9. dubna 2021 4 roky @Herb Aplikace musí být v telefonu/tabletu. Nikoliv přímo v chromecastu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 9. dubna 2021 4 roky Ahoj, blbe jsem to napsal. Aplikaci mame v telefonu.....ve vsech. A ano, podarilo se mi dostat aplikaci do chromecastu 4, ale je to neohrabane, nefunguje mi to kolecko, takze jedine mys a to je divny, takze jedeme po staru, ze zapneme chromecast v telefonu, a odeslu stream do chromecastu. Co jsem se dival, tak treba to delalo vcera s Novou. Me to prijde, ze to neni chyba chromecastu, ale jako telefonu......ze se nejednou probere a navaze konektivitu s chromecastem. Zkusim na chromecastu ultra pouzit kabel, jestli to neni wifi. Spis kdyby nekoho napadlo, jak to debagovat Upraveno 9. dubna 2021 4 roky uživatelem rotoped999
Odesláno 9. dubna 2021 4 roky Nefunguje Chromecast napojený na wifi napřímo, stejně jako telefon? Takže po odeslání pořadu z app Horizon GO do Chromecastu se může telefon či tablet třeba vypnout nebo odejít z domácnosti pryč a Horizon GO pojede bez přerušení dál. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 9. dubna 2021 4 roky Je to tak, funguje, resp. mam to vyzkousene na Netflixu. My ale z dosahu wifi neodchazime. jsme doma a najednou se to vrati na zacatek relace.
Odesláno 9. dubna 2021 4 roky před 4 hodinami, Herb napsal: Kupil som si chromecast 4 a Horizon Go mi ani nejde nainstalovat z dovodu nekompatibility. Vam sa to podarilo ako? Jestli myslíš ten nový Chromecast s androidem, tak to bohužel běžným způsobem nepůjde, na to bys musel mít aplikaci Horizon TV a ta u nás nikdy dostupná nebyla a ani nebude, musíme počkat až Vodafone spustí svoji aplikaci Vodafone TV určenou pro zařízení s Android TV. Ale když tady zkusíš prohledat fórum, tak zde najdeš postup jak dostat mobilní aplikaci Horizon Go i do zařízení s Android TV, ale jestli to bude fungovat i na tomhle novém Chromecastu to netuším, zatím to tady nikdo neřešil, ale teoreticky by mělo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.