tomus Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Rádio Blaník stejně nevysílá digitálně. To už je podle mě lepší propojit hifi se setoboxem UPC, kde se v dvb-c těch kanálu vysílá docela hodně. Nebo koupit internetové rádio. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farkpoint Posted April 2, 2021 Author Share Posted April 2, 2021 před 3 minutami, cvancara napsal: Když máš špatný příjem, myslíš, že digitálem ho vylepšíš? Když ho budu přijímat přes kabel tak ano. Quote 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian.lozi Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 (edited) Blaník v DAB+ vysílá, v Praze na kanálech 7A ze Žižkova a 10D ze Strahova. https://www.oviradio.cz/prehled-vsech-radii-v-praze-fm-dab-am/ Edited April 2, 2021 by marian.lozi 1 Quote - - Klasik CA modul 2x (Lica/2008 + UPC/2015) Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Ok máš pravdu, vysílá digitálně, já koukal na jejich web a tam jsem si toho nevšiml. Pokud má špatný příjem jak píše tak může zkusit nějakou směrovou anténu, namířenou přímo na vysílač. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian.lozi Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Jestli je z jižáku a má okna na jih v ne příliš vysokem patru, směrová anténa s DABem nepomůže. Ve stejné situaci na FM je to take na draka, vysílač je v Malešicích. Quote - - Klasik CA modul 2x (Lica/2008 + UPC/2015) Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Ja trochu OT, trochu popichnu, ale neberte to moc vazne 🙂 Radio nevysila v FM, ale VKV. FM je jen Frekvenci Modulace (frekvemce modulation). Ale to jen tak okrajove na pobaveni, tak me nekamenujte a hazke svatky vsem 😉 1 Quote 300 Mb/s Jiná služba - Cisco EPC3208 Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 (edited) Kde? Na VKV. Jak? FM. Tak třeba takhle? 😊 Hezké Velikonoce přeju. Edited April 2, 2021 by Medvěd Quote 300 Mb/s Jiná služba Komplet VF krabka, modem bílej, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian.lozi Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Tak když už nevážně... jsem BFU a moje rádio VKV nemá, mohu zvolit jen FM nebo NET. Co teď? 🙂 1 Quote - - Klasik CA modul 2x (Lica/2008 + UPC/2015) Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Evzen Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Zavolej Farkpointovi a prober to s nim... ten uz podle jeho prvnich prispevku tady v threadu vypada, ze je zjevne na tyhle veci odbornik 😄 před 8 hodinami, Farkpoint napsal: Je mozne ze bych to treba nemel nejak povolene? Ne. Ale je naprosto jiste, ze jsi uplne mimo misu 😄 Doporucil bych nejdriv se pozeptat u strejdy Googla, co je to vlastne DAB a jak to funguje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Řešil jsem podobné problémy u tchýně. Koupil jsem Sencor SIR 5000WDB a vše je vyřešeno. Dokonce si může před spaním poslouchat stanici s pohádkama 😉 Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts