Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Dobrý den,

mám v plánu si koupit výše uvedený rekordér a ptám se, zda by se nějaký diskutující, vlastnící také VU+ přístroj, nepodělili o zkušenosti s přístroji od VU+ (ideálně přímo VU+ Duo 4k SE) a nahráváním DVB-C, především pak nahráváním více kódovaných programů zároveň (Vím o možnosti nahrávat zakódovaně, kdy přístroj provede dekódování až když je "vypnutý".).

Dále mě zajímají obecné informace nezávislé na typu tuneru, jako je správa nahraných pořadů, například zda uživatel vidí u nahrávky název předchozího pořadu (Nahrává se např. NCIS, ale název nahrávky je Hlavní zprávy.), protože název je brán z EPG nebo zda se uloží název, který je dán při programování nahrávání... Zda lze zadat nahrávání i podle vyhledávání názvu pořadu/seriálu a ne pouze např. 1 týdně ve stejnou dobu. Zda je možné nastavit, aby se pořady ukládaly do složek a ne aby byly v jednom adresáři...

No pak mě zajímá názor, zda byste si koupili VU+ znovu (Např. kdyby odešel do křemíkového nebe.) nebo zda byste raději přešli k jiné značce. Já jsem se rozhodoval mezi VU+ Duo 4K SE a DreamBox DM 920 UHD. VU+ mě připadá jako lepší volba, samozřejmě založená jen na základě informací, které lze získat na stránkách či z video recenzí na YT.

Budu rád za každou sdělenou osobní zkušenost, protože bych rád vybral na první dobrou bez vracení, zvláště v této nepříjemné COVID době. Navíc přistroj v této cenové hladině by měl uživateli sednout, aby se s ním netrápil a ne aby jej při každém použití proklínal (Jako asi každý bych nejraději chtěl "největší dobro" než "nejmenší zlo" 😉 ...).

• 300 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní
  • Praha, Černý most I.
  • Slamb změnil název na VU+ DUO 4K SE
Odesláno

Nahrávání více kódovaných DVB-C programů v dekódované podobě není reálné, protože CA modul od VF umí v reálném čase odkódovat pouze jeden program (údajně kdysi šly programy 4, ale teď už by měl jít jenom jeden). Pro tyto účely používej DVB-S2, kde to zatím jde.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

tohle používám já: Ferguson Ariva 250 Combo , nahraje vše bez problémů ve formátu TS bez omezení velikosti , bez problému jde vše upravit v PC například střih... samozřejmě přes C- tuner ale pouze jeden program

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odesláno

Šifrovacie kľúče sa menia často, takže na oneskorené dekódovanie by som sa nespoliehal (vlastná skúsenosť z TechniSatu). A ako tu už bolo napísané, CA Conax 7 modul dekóduje iba jeden stream (taká je špecifikácia).

Upraveno uživatelem quadra2030

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

dm920 přes  C-Tuner nahraje i více nekódovaných programů najednou pokud se nacházejí ve stejném muxu 

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Nikdy jsem to u té Arivy nezkoušel, tak nevím , ale protože jsou skoro všechny programy kodovaný myslím že je to nepodstatný

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Liberec
Odesláno

Ferguson jsou Poláci - země neomezených možností. Dost jsem je využíval na SAT, a hlavně karta jen v jednom přijímači a klon do druhého v domácnosti po vnitřní LAN. Hodně lidem to ušetřilo peníze a umí to (aspoň tvrdí) i c CA modulem, ale nemám odzkoušeno

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno

Sdílení karty přes CA modul není moc reálné. Tedy zcela jistě ne s originál Irdeto modulem.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
  • Autor
před 23 hodinami, Adolf.Shitler napsal:

Pro tyto účely používej DVB-S2, kde to zatím jde.

Jak používat pro příjem kabelové televize satelitní dekodér? To je asi nějaký překlep, že.

před 20 hodinami, quadra2030 napsal:

CA Conax 7 modul dekóduje iba jeden stream (taká je špecifikácia).

Vlastním dva CA Conax 7 moduly (karty). Pokud bych tedy měl v přístroji VU+ DUO dvě dekódovací karty, pak by mělo být možné nahrávat dva zakódované pořady zároveň?

• 300 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní
  • Praha, Černý most I.
Odesláno

Ten přístroj neznám ale pokud má 2 tunery a dvě karty tak to musí jít, nebavím se o nějákém nahrávání z jednoho muxu - jsou z toho 2 přijímače tak to musí jít

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Liberec

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague