Odesláno 26. prosince 2020 4 roky Dobrý den, už podruhé během dvou měsíců se mi stalo, že mi nejde načíst jedna stránka. Jedná se o tipsport. Nenačte se ani aplikace v telefonu. Píše to že vypršel časový limit (app) a stránku se nepodařilo otevřít protože neodpovídá (safari). Nevíte co s tím? Na mobilních datech lze bezproblému načíst. Minule když to nejelo, jsem si načetl appku na datech, přešel domu na wifi a jelo to normálně dál a dobrý. Ale teď to nefunguje. Díky za rady
Odesláno 26. prosince 2020 4 roky Teď jsem to zkusil a webová stránka mě normálně jede, přihlášení na účet také funguje, vše přes UPC. Mobilní aplikaci nepoužívám. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. prosince 2020 4 roky Děkuju. Ano, vím že ostatním to jede. Nevím proč to nejede mně. A jak se to může z ničeho nic stát. když dopoledne to jelo bezproblému.
Odesláno 26. prosince 2020 4 roky Mimochodem o jakou aplikaci se vlastně jedná? tipsport.cz podle Google play žádnou nemá. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. prosince 2020 4 roky Na AppStore maji oficiální aplikaci normálně dostupnou. Používám originál aplikaci přímo od tipsportu.
Odesláno 26. prosince 2020 4 roky @tomus Na Google Play se aplikace od sázkařských společností nalézt nedají, protože to odporuje podmínkám googlu (nesmí tam být). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 26. prosince 2020 4 roky Aha, díky, teď jsem zjistil že aplikaci pro android mají, ale lze jí stáhnout pouze přímo z webu tipsportu. Díky za doplňující info Marku. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. prosince 2020 4 roky AppStore je pro "japkaře". Tam to vypadá, že aplikaci mají. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.