December 2, 20205 yr Dobrý den, mohl bych poprosit o radu? Již několik dní mi nelze otevřít webovku navratdoreality.cz . Jedná se pouze o problém u poskytovale z domu. U jiného poskytovatele (např. v práci) stránka pohodě navštívit lze. Mnohorát děkuji za případnou pomoc.
December 2, 20205 yr ta stránka prostě nefunguje Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
December 2, 20205 yr Dopoledne nekdy jde, odpoledne zase ne. Ted uz asi dva dny nejde vubec. - - - CA modul OVA
December 3, 20205 yr Jaký OS (verze, revize), jaký prohlžeč (verze, ...) ??? MS v poslední době stále častěji používá salámovou metodu aktivací různých vylepšení (bezpečnostních především) svých (převážně) produktů.. Kdysi to bývalo jen každé druhé úterý v měsíci, dnes po každém novém zavedení OS, nebo i spuštění aplikace jako třeba IE, Edge, Skype, Office lze čekat nějaké překvapení...
December 3, 20205 yr Včera mi taky nefungoval, dnes funguje. Basic - - Vodafone Station WiFi 5 Brno-Ponava
December 7, 20205 yr Pokud to neni chyba primo toho webu, zkusil bych zmenit DNS servery Super BezLimitu M Family Vodafone Station WiFi 5 Praha
December 7, 20205 yr Tracert až na cílový server normálně jde. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
December 7, 20205 yr Chybu 500 mi většinou hlásí při chybě v souboru .htaccess , asi se v tom někdo hrabe. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
December 7, 20205 yr internal server error může bejt absolutně cokoliv na straně serveru https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Status/500 prostě ten web nebo server stojí po technický stránce za prd Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy